Op donderdag 25 mei presenteren we weer drie getalenteerde acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. Deze editie zie je No Brains (punk), David Rooker (melancholische pop) en LOE. (Nederlandstalige verhalende alt-pop). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 25 mei 2023 naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

No Brains

No Brains is een jonge punkband uit Utrecht die de garagey punksound nieuw leven inblaast. Met hun venijnige en energieke nummers weten ze het publiek in no-time tot moshpits te bewegen. In hun rauwe en directe tracks worden met felle teksten onder andere tieners en (het zuigen van) voetbal besproken. Anderhalf jaar geleden debuteerden ze met het felle ‘Teenage Kicks’.

David Rooker

Hoewel de nummers van de Utrechtse David Rooker passen binnen de singer-songwritertraditie, zijn ze authentiek en divers dankzij een keur aan verschillende invloeden. Twee constanten in zijn muziek: de melancholie verwerkt in zijn teksten en zijn huilende, meer dan vier octaven overspannende stem. Lees ook wat we schreven over zijn debuutsingle 'Waking up on a Strange Day'.

LOE.

De Nederlandstalige verhalende alt-pop van LOE. richt zich op thema's als tijd, balans en de wereld in je hoofd. Met eerlijke teksten, dromerige koortjes en meeslepende harmonieën en groove nemen ze je mee in hun associatieve verhalen over de verwarrende gevoelens van een opgroeiende jongvolwassene.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht mei met No Brains, David Rooker en LOE., donderdag 25 mei 2023 @ dB’s, 20.30 uur. Tickets via de website van dB’s.