Donderdag 29 september vieren we een feestje; we hosten dan de 150e editie van Club 3voor12 Utrecht in dB's! We presenteren deze avond drie nieuwe acts, daarnaast nodigen we twee artiesten uit die al eens speelden op een van de eerdere edities. De optredens zijn binnen en buiten; voor de shows binnen is een ticket nodig. Tickets (à 2,50 euro) zijn verkrijgbaar via dB's en de ticketlink van het event.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 29 september naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Queen’s Pleasure

Het brutale Queen’s Pleasure is een semi-psychedelische garagerockband die wordt gedreven door een compromisloos verlangen naar liefde. Deze energieke mix tussen de Dandy Warhols en Blur, heeft de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. De band speelde in maart 2019 ook al op Club 3voor12 Utrecht.

 

Robin Kester

De dromerige indiefolk van Robin Kester is experimenteel en wordt beïnvloed door verschillende stijlen. Zo hoor je de invloed van jaren 70 pop, psychedelische rock en minimalistische kamerpop duidelijk terug in de betoverend serene muziek. Robin Kester speelde in mei 2018 al op een eerdere editie van Club 3voor12 Utrecht en maakte volgens onze redactie het beste Utrechtse album van 2020.

Playlist met bijna alle acts op de club

FENNE

De muziek van FENNE is herfstachtig: er kan van alles gebeuren, van een regenachtige storm tot een plotseling zonnetje dat door de vallende bladeren schijnt. De sound van de band is een combinatie van pop en jazz; met veel improvisatie en onverwachte harmonische wendingen over een duidelijke groove met herkenbare melodieën.

FIEP

FIEP maakt poëtische, uitgesproken indiepop-nummers die zowel extravert als introspectief zijn. Haar puntige en rammelende nummers beschrijven de rusteloosheid, twijfels en haar dromen op een catchy wijze.

 

Terence Goodmann

Als ambassadeur van de nacht schrijft Terence Goodmann al zijn teksten en melodieën zelf. Zijn soulvolle pop, gekleed in een goed zittend elektronisch jasje met een vleugje hiphop, vervult de zin van het leven door het verspreiden van vreugde en liefde.