Op donderdag 24 november presenteren we weer drie talentvolle acts in dB's tijdens een nieuwe Club 3voor12 Utrecht. Deze editie zie je Marathon (shoegaze/postpunk), Muylike (indiepop) en A. Johanson (indiefolk en elektronica). De zaal gaat open om 20.30 uur, tickets kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar via dB's of de ticketlink hieronder.

Bestel je ticket via deze ticketlink en kom donderdag 24 november naar dB’s. De opbrengst van je ticket wordt volledig gebruikt om het programma te financieren.

Marathon

Net als deelnemers van de hardloopwedstrijd, dealt de band Marathon regelmatig met blaren. Blaren die ontstaan door vol overgave bespeelde gitaren en drums, maar ook symbool staan voor de blaren waar onze maatschappij hun generatie steeds vaker op laat zitten. Met een onheilspellende mix van shoegaze en postpunk gaat Marathon de strijd aan met het monster der kapitalisme. Volgens 3voor12 zijn ze één van de sensaties van de Popronde.

Muylike

In de eigen studio van Muylike ontstaan zonnige, opgewekte indie-popliedjes aangesterkt door energieke koortjes en melodieuze gitaarlijnen. Het zijn perfecte tunes die een flinke dosis zon brengen in deze donker wordende dagen. In de aanloop naar de release van het album The Wait Is Over wordt het nieuwe materiaal met vijfkoppige live-band ten gehore gebracht. Check alvast de laatste single ‘Here We Go Again’.

A. Johanson

A. Johanson neemt je het liefst mee naar Scandinavië voor een roadtrip door een herfstig landschap. In de auto is er genoeg tijd voor zijn langgerekte, roots-achtige nummers of een melancholisch dromerig folkliedje. In zijn nummers is de relatie tussen mens en natuur een belangrijk thema: hoe ze elkaar kunnen versterken, maar ook hoe de mens zichzelf los is gaan zien van de natuur. Begin oktober verscheen zijn debuutalbum Who Are We Fooling.

Te zien: Club 3voor12 Utrecht november met Marathon, Muylike en A. Johanson, donderdag 24 november 2022 @ dB’s, 20.30 uur. Tickets via de website van dB’s.