3voor12 Utrecht

Muylike verlengt de zomer met nieuwe single 'Here We Go Again'

Utrechter is dit najaar te zien bij Popronde als 3voor12 talent

Dit weekend start de Popronde weer en traditiegetrouw gebeurt dat in thuisstad Nijmegen. Tussen de meer dan 75 acts die daar spelen zie je ook het Utrechtse 3voor12 Popronde-talent Muylike. En laat die nou net vandaag een nieuwe single hebben uitgebracht.

'Here We Go Again' is de tweede single van Muylike’s nog te verschijnen tweede album The Wait Is Over. Muylike is het soloproject van multi-instrumentalist, producer, songwriter en Stijn Post die je wellicht kent van de dreampopband FOSS. In zijn Utrechtse studio maakt hij energieke en pakkende indiepopliedjes die het prima doen bij het uitgaan, of je nu naar een optreden of festival gaat of gewoon lekker met je vrienden in het park chillt.

'Here We Go Again' is ook weer een zonnig en vrolijk nummer dat geknipt is om in de laatste weken van de zomer te draaien. De fijne gitaarlijntjes, gekke synthesizerpartij en laid back zang zorgen ervoor dat je meteen zin krijgt in het weekend. Post zat overigens even vast en kon het nummer bijna niet afmaken. Met hulp en advies van Kai Needie (die overigens ook op de Popronde speelt) is dat alsnog gelukt en daar is hij maar wat blij mee. “Het is één van mijn favorieten van het album omdat het ik het helemaal zelf ben, terwijl ik exact doe wat ik wil en hoe ik het wil. Het was een mooie oefening in speelsheid. Dit is één van de liedjes die ik zelf heb gemixt terwijl ik aan verhuizen was, dus dat was nog wel een uitdaging”, zegt hij op insta. Het aankomende album bevat features van de eerder genoemde Kai Needie en van de indieband 'New Body Electric' en jazz-saxofonist Efraïm Trujillo. Tijdens de Popronde speelt Muylike met een vijfkoppige band.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12