We zijn per direct op zoek naar een bevlogen pr/-communicatie-coördinator. Ben je gek op muziek, heb je een talent voor marketing en woon je in Utrecht? Bekijk dan wat we zoeken.

3voor12 Utrecht is hét crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht. Naast een site vol reportages, interviews, recensies en andere muzikale content, hebben we een maandelijkse Clubavond in dB’s. Daarnaast organiseren produceren we geregeld mee aan evenementen, zoals de 3voor12 Utrecht avond op Tweetakt en festival VOOR//AAN. Behalve in de stad Utrecht, zijn we ook in de provincie actief. Dit alles hopen we de komende tijd nog verder uit te bouwen en te verbeteren. En daar hebben we jou bij nodig!

Het 3voor12 Utrecht-team is per direct op zoek naar een pr-/communicatie-coördinator die zich op vrijwillige basis parttime (circa 4 uur per week) wil inzetten voor één van de bloeiendste 3voor12-lokaalsites van Nederland. Als pr-/communicatie-coördinator ben je verantwoordelijk voor de publiciteit rondom de site, onze maandelijkse showcase-avond Club 3voor12 Utrecht en de overige evenementen. Je werkt nauw samen met het team, de kernredactie en de programmeurs.

Je belangrijkste taak is het bedenken en tot uitvoer brengen van on- en offline promotionele acties voor onze evenementen, en het daarbij inzetten van de diverse sociale media. Daarvoor onderhoud je onder de andere de contacten met onze huisontwerpers. Voor het uitvoeren werk je samen met de andere leden van het pr-team. Als coördinator ben je hierbij de drijvende kracht. Tevens willen we ons pr-beleid graag actualiseren en waar nodig uitbouwen.

Als kernredactielid van 3voor12 Utrecht, neem je deel aan maandelijkse vergaderingen en bijeenkomsten. Hierin is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Alle coördinatoren helpen elkaar waar nodig, maar functioneren ook prima zelfstandig. Een pro-actieve houding is dan ook een must!

Takenpakket:
- aansturen van het pr-team
- bedenken, plannen en uitvoeren van pr-acties
- onderhouden van contacten met de media
- schrijven van persberichten
- zorg dragen voor ontwerp, productie en distributie van pr-materiaal
- bijhouden van social media (Facebook, Instagram, Twitter)
- ontwikkelen van een pr-beleid

Wij vragen:
- HBO/WO werk- en denkniveau
- een creatieve, pro-actieve houding
- enthousiasme, tijd en energie
- (enige) kennis van de alternatieve muziek in de provincie Utrecht
- kennis van sociale media
- flexibele inzetbaarheid

Wij bieden:
- een kans om je talent te laten zien en te ontwikkelen
- een jong en enthousiast team waarin veel plaats is voor eigen inbreng
- maandelijkse bijeenkomsten, borrels en niet te vergeten Club 3voor12 Utrecht
- de kans om een netwerk op te bouwen in de muzikale sector

Reageer nu!
Herken jij je in deze functie? Aarzel niet en stuur een mailtje met je cv en motivatie naar de redactie van 3voor12 Utrecht via info@3voor12utrecht.nl.