Lukas Batteau, Robin Kester, Niko op mei-editie Club 3voor12 Utrecht

Singer-songwriters en Haagse indie-rockers

Redactie 3voor12 Utrecht ,

Elke laatste donderdag van de maand kun je in dB’s terecht voor Club 3voor12 Utrecht, onze eigen showcase-avond met drie opkomende bands uit de regio. Deze keer in de club: Haagse indie-rock van Niko, mysterieuze folk van Robin Kester en dromerige indie van Lukas Batteau. We beginnen om 20.30 uur en de entree is pay what you want.

Niko (Uitwisseling met 3voor12 Den Haag)

Deze maand hebben wij een uitwisseling met de lokale 3voor12-afdeling van Den Haag. Waarbij onze westerburen de Utrechtse Batobe afgelopen maart op de bühne had staan, verwelkomen wij Niko! Niko is een van dé indie-rockbands van Den Haag dit moment met leden van TAYMIR en Soul Sister Dance Revolution. Ze hebben zojuist een nieuwe EP op tape uitgebracht en hebben onlangs een webshop geopend waar je gel, sigaretten en sex tapes kan kopen. Er staat je een set te wachten van swingende boogie en cynische teksten met een goede dosis slack en ironie.

Robin Kester

Robin Kester treedt al langer op met andere bands, maar besloot een tijdje geleden een eigen project te starten. Ze speelt onverwachte melodieën met een duistere ondertoon. Op 5 mei stond ze nog op Here Comes The Summer (het kleine zusje van Into The Great Wide Open) en deze avond viert ze de release van haar nieuwe single ‘Lost For A Day‘ bij ons! Verwacht een fijne mix van ambient en folk.

 

Lukas Batteau

Lukas Batteau is geen onbekende voor ons. In 2013 heeft hij namelijk ook al in de club gespeeld. Dromerige indie-folk die je meeneemt op een emotionele reis en doet denken aan Ben Howard. Hij is terug met zijn tweede album vol nieuwe inspiratie. De eerste single van dit album is al meer dan een miljoen keer beluisterd, dat belooft wat!

LET OP: Vorige seizoenen startte de avond om 21.15 uur, maar vanaf dit seizoen beginnen we eerder, namelijk om 20.30 uur. Wees op tijd om niks te missen!

Te zien: Club 3voor12 Utrecht mei met Lukas Batteau, Robin Kester en Niko, donderdag 31 mei 2018, 20.30 uur @ dB’s, Utrecht. Entree is op basis van pay what you want.