DJHAGY en Searching for Relief gaan de strijd aan DJHAGY en Searching for Relief gaan de strijd aan

Laatste finalisten Clash of the Titans 2017 bekend

, Tekst en foto's: Merel de Heus

Vrijdag 26 mei vond de laatste halve finale van de grootste Utrechtse bandwedstrijd plaats in dB’s. Twee welverdiende winnaars zijn hier uitgerold; DJHAGY en Searching for Relief. Hiermee zijn alle deelnemers voor de finale in De Helling op 24 juni bekend.

Na bekendmaking van de winnaars uit de wildcard ronde en de eerste halve finale in EKKO, is het tijd voor de laatste halve finale in dB’s. Vier heel diverse bands hebben zich van hun beste kant laten zien, maar er konden er maar twee de winnaar zijn. Opening Searching for Relief zet een energieke post-hardcore/punkrock-show neer en is niet bang voor contact met het publiek. De jury is aangenaam verrast en vindt de band een goede uitstraling hebben. DJHAGY (nee, dat is dus geen DJ) mag afsluiten, drie mannen die een heel vol geluid creëren. Shoegazen met je ogen dicht. “Een fijne eigen sfeer” zet de band neer, aldus de jury.

Benieuwd naar wie de uiteindelijke winnaar wordt? De Helling zal 24 juni de finalisten verwelkomen voor de eindstrijd. Wie zal het stokje van Ziggy Splint overnemen?

Gezien: laatste halve finale Clash of the Titans 2017, vrijdag 26 mei 2017 @ dB's

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht