Schrijvers en eindredacteuren gezocht!

Creëer en bewaak de kwaliteit van 3voor12/Utrecht

Redactie 3voor12/Utrecht ,

3voor12/Utrecht is op zoek naar bevlogen schrijvers en eindredacteuren. Ben je gek op muziek, heb je een goed gevoel voor taal, woon je in de provincie Utrecht en herken jij jezelf als creactieve-doch-kritische muziekanalist of sympathieke-doch-assertieve waakhond? Dan zoeken we jou!

3voor12/Utrecht, hét crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht, is alsmaar groeiende. Naast een site vol reportages, interviews, recensies en andere muzikale content, hebben we een maandelijkse Clubavond in dB’s en organiseren we geregeld eigen evenementen, zoals de 3voor12/Utrecht Awards. Behalve in de stad Utrecht, zijn we ook in Amersfoort en de rest van de provincie actief. Dit alles hopen we de komende tijd nog verder uit te bouwen en te verbeteren. En daar hebben we jou bij nodig!

Als schrijver neem je interviews af, doe je verslag van concerten en festivals, stel je nieuwsberichten op en recenseer je albums. Je hebt een vlotte pen, beschikt over een journalistieke houding, bent goed in het vinden van de originele insteek en schrijft één à twee artikelen per maand. Je creëert als het ware de kwaliteit van 3voor12/Utrecht. 

Als eindredacteur redigeer je binnengekomen artikelen en zet je ze - via het content management systeem - op de site. Dit betekent dat je oog moet hebben voor spelling, grammatica, interpunctie en de opbouw van een tekst. Je bewaakt als het ware de kwaliteit van 3voor12/Utrecht. Een meer gedetailleerde beschrijving van de functie vind je hier

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende, culturele omgeving met een jong en enthousiast team waarin veel plaats is voor eigen inbreng;
  • De mogelijkheid om een netwerk op te bouwen binnen de Utrechtse culturele sector;
  • Een leuke en goede manier om ervaring op te doen in de journalistiek;
  • Maandelijkse bijeenkomsten en borrels;
  • Je zit op de eerste rang bij evenementen en concerten en niet te vergeten Club 3voor12/Utrecht;


Herken jij jezelf in (één van) deze functiebeschrijvingen? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje met je motivatie naar info@3voor12utrecht.nl!


N.B. 3voor12/Utrecht is een organisatie die geheel draait op de vrijwillige inzet van haar medewerkers.