Inschrijving voor het Geheim van Starsound 2013 geopend

Wie wordt de opvolger van Square Attic?

Tekst: Dorrit Dellen ,

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van het Geheim van Starsound! De Utrechtse bandwedstrijd, georganiseerd door Starsound Studio, heeft de inschrijvingen voor de editie van 2013 geopend. Nadat de vier jongens van poprockband Square Attic vorig jaar de titel mee naar huis namen, is Utrecht op zoek naar een opvolger.


Het Geheim van Starsound bestaat uit vijf voorrondes die elke vrijdag in maart zullen plaatsvinden. Dit jaar is er in de voorrondes plek voor dertig bands. Na elke ronde beslist niet alleen een deskundige jury welke bands er doorgaan naar de halve finale, maar ook het publiek mag per voorronde een winnaar kiezen. De halve finales zijn op vrijdag 5 en 12 april. Hierna maakt de jury de zes finalisten bekend die op zaterdag 20 april op het podium van Starsound Studio om de titel zullen strijden.

Bands uit Utrecht en omstreken kunnen zich tot 31 januari hier inschrijven om kans te maken uitgenodigd te worden voor één van de voorrondes. Naast de titel van het Geheim van Starsound valt er voor de winnende Utrechtse band nog meer te winnen.

De winnaar van het Geheim krijgt:

     • 3 dagen in de Starsound Studio met een studiotechnicus/producer.
     • 3FM airplay.
     • 3 keer gratis repeteren in een Starsound Studio’s oefenruimte.
     • Tot 3.00 uur gebruik maken van Starsounds zaal voor een optreden of showcase op          een vrijdagavond naar keuze.

Als je in een band zit uit de provincie Utrecht, meld je dan snel aan en maak kans op de titel met het bijbehorende prijzenpakket van het Geheim van Starsound 2013!