Win! 1x2 kaarten voor Jongerius Live III Win! 1x2 kaarten voor Jongerius Live III

Zondag 14 april in Villa Jongerius

, Redactie 3voor12/Utrecht

Win! 1x2 kaarten voor Jongerius Live III

Zondag 14 april in Villa Jongerius

Redactie 3voor12/Utrecht ,

Villa Jongerius is een excentrieke locatie aan de Kanaalweg in Utrecht waar zondagmiddag 14 april genoten kan worden van het Syrène Saxofoonkwartet en een bekende Utrechtse singer-songwriter. In deze veelzijdige villa worden trainingen gegeven, vergaderingen gehouden en muziekevenementen georganiseerd. Het is een rijksmonument uit de jaren dertig dat de internationale en exotische uitstraling van die tijd goed heeft weten te bewaren. Ideaal dus voor een middagje verfrissende muziek!

Het Syrène Saxofoonkwartet bestaat uit vier jonge dames die elkaar hebben leren kennen op het conservatorium. Hun motto is 'friszoet en stevig' en ze hebben al heel wat concerten in binnen- en buitenland achter de rug. Zondag zullen ze proberen om jullie met hun saxofoons te betoveren met zowel arrangementen van bekende klassiekers als met grensoverschrijdende stukken dus dat belooft wat. Tussendoor is er ruimte om, met een eventueel drankje in de hand, de prachtige villa bekijken, terwijl DJ BOB snoeiharde jazz platen draait.

Helaas mag de organisatie van Jongerius de tweede artiest van deze middag nog niet bekendmaken. Wel beloven zij dat het om één van de beste Utrechtse muzikanten gaat.. net als jullie zijn wij erg benieuwd!

Wil jij hier naartoe? Dat kan! Mail vóór 13 april 11.57 je naam o.v.v. "Jongerius Live" naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl en wie weet kun jij gratis naar deze gezellige middag vol verrassingen. Heb je niet gewonnen? Dan kun je natuurlijk alsnog gaan. Kaartjes zijn €12,50 en inschrijven is vereist in verband met beperkte capaciteit.  

Te zien: Jongerius Live III met o.a. Syrène Saxofoonkwartet, DJ BOB en meer, zondagmiddag 14 april 2013 @ Villa Jongerius, Utrecht

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht