April-editie Club 3voor12/Utrecht met EP-release Adam & the Relevants April-editie Club 3voor12/Utrecht met EP-release Adam & the Relevants

Met verder Amber Arcades, Woods On Fire en Mister and Mississippi dj-set

, Tekst: Ricardo Jupijn

April-editie Club 3voor12/Utrecht met EP-release Adam & the Relevants

Met verder Amber Arcades, Woods On Fire en Mister and Mississippi dj-set

Tekst: Ricardo Jupijn ,

Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe editie van Club 3voor12/Utrecht! Met deze keer een EP-release van Adam & The Relevants, de 3voor12/Utrecht Selecteert van deze maand. Ook op deze editie: Amber Arcades, een nieuw project uit het muzikaal zo rijke Kanaleneiland. En dat is nog niet alles, want ook het intrigerende (en Utrechtse) Woods On Fire vult op 25 april dB’s met hun diverse en gelaagde muziek. De hele avond wordt muzikaal aan elkaar geregen door niemand minder dan Mister and Mississippi, die zich speciaal om zullen toveren tot dj’s!

Amber Arcades
Weer een nieuwe band uit Kanaleneiland, het houdt maar niet op. Deze keer is het Annelotte de Graaf (o.a. Oh, Brave Wide Eyes), die met Amber Arcades haar eigen dreampop-project is begonnen. Voor de chronologie: eind 2012 start De Graaf Amber Arcades op, begin 2013 neemt ze de eerste nummers op voor een debuut-EP en in april staat de dus op de Club. Ze speelt als eerste, dus wees op tijd. Het is namelijk zonde wanneer je deze Kanaleneilandse zou missen.


Woods On Fire

Met een nieuwe gitarist en verse opnames achter de rug, zal dit Utrechtse vijftal het podium van dB’s betreden met een mix van noise, postrock, pop en shoegaze. Gebalanceerde en gelaagde nummers vol fascinerende texturen en geluiden staan klaar om je mee te slepen naar de wereld van Woods On Fire.


Adam & The Relevants

Elke maand selecteert 3voor12/Utrecht een Utrechtse band of artiest die wij graag wat extra in het zonnetje willen zetten. De keuze voor april is gevallen op Adam & The Relevants. Een jonge band die vurige, upbeat popliedjes maakt met een fel en rauw randje. Op de Club zal de band haar debuut EP VI releasen, waarop een zeer fijne mix van ‘90s britpop en hedendaagse garage terug is te horen.


Mister and Mississippi dj-set
De Utrechtse band Mister and Mississippi kan een beetje muziekvolger niet zijn ontschoten. Wat hoogtepunten: een prachtige show op Noorderslag 2013, een releaseshow in Tivoli de Helling die ruim van tevoren was uitverkocht, genomineerd voor twee 3FM Awards, een lange lijst clubshows die avond na avond vol staan en natuurlijk het optreden van de band tijdens de maart-editie in 2012 van Club 3voor12/Utrecht. Iets meer dan een jaar later staat de band achter de draaitafel in het café om deze keer de Club te omlijsten met een verassende dj-set.


Te zien: 77ste editie van Club 3voor12/Utrecht met Amber Arcades, Woods On Fire, Adam & the Relevants en een dj-set van Mister and Mississippi, donderdag 25 april 2013 @ dB’s Utrecht. Entree is gratis, dus wees op tijd om zeker te zijn van een plekje!
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht