Winnen: Waylon - Unplugged & Unreal Winnen: Waylon - Unplugged & Unreal

3voor12/Utrecht geeft 2x2 kaarten weg

Winnen: Waylon - Unplugged & Unreal

3voor12/Utrecht geeft 2x2 kaarten weg

Het kostte twee jaar, vijf studio’s en drie landen, maar Waylon’s tweede album is er en staat als een huis. After All draagt elf tracks, stuk voor stuk een ode aan de liefde.
Zaterdag 22 december speelt hij zijn akoestische set in Vredenburg Leische Rijn en jij kunt daar gratis heen!

Waylon combineert het ruige van de rock-'n-roll en het zwoele van de soul. Als eerste Nederlandse artiest ooit kreeg hij in 2009 een contract bij het legendarische platenlabel Motown. In Unplugged & Unreal steken Waylon en zijn band de mooiste songs van zijn twee albums 'Wicked Ways' en 'After All' in een verrassend nieuw jasje.  Het Noordhollands Dagblad over de cd After All: "Een snufje Beatles, een scheutje Otis Redding en een lekkere laag Johnny Cash zijn de ingrediënten voor dit nieuwe album van Waylon. (...) Een album dat je standaard in je cd-rek zou moeten hebben staan."


Wil jij erbij zijn in de Rode Doos? Wij mogen 2x2 kaartjes weggeven! Stuur voor maandag 17 december, 11.57 uur een mailtje met het onderwerp “Waylon Unplugged” naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl. Vergeet vooral niet je voor- en achternaam te vermelden!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht