Weekagenda week 49 Weekagenda week 49

Sean Rowe, Rats on Rafts, APRIL, Daily Bread, Sonic Boom Six en Gluren bij de Buren

, Tekst: redactie 3voor12/Utrecht

Weekagenda week 49

Sean Rowe, Rats on Rafts, APRIL, Daily Bread, Sonic Boom Six en Gluren bij de Buren

Tekst: redactie 3voor12/Utrecht ,

Op de hielen van het Le Guess Who? festival houden we onze tips voor de komende week kort. Sterker nog, de eerste tip nemen we niet eens op, daarvoor hebben we een interview met de bookers van Repetitor op de site staan. Geen pakjesavond? Check ze woensdag 5 december in ACU.

Wie: Sean Rowe
Wat: donker en sfeervol
Wanneer: donderdag 6 december 2012 (17.00 uur / 21.30 uur)
Waar: 's middags in Plato, 's avonds in EKKO
Schade: de instore is gratis, EKKO is € 5

Waarom:
Op donderdag kun je twee keer genieten van de donkere en sfeervolle muziek van de Amerikaan Sean Rowe. Denk Tom Waits, Stuart Staples en American Music Club. Om 17.00 uur doet hij een instore in Plato en om 21.30 uur speelt hij ook nog eens in EKKO. Laat je verrassen. Die 5 euro meer dan waard.


Wie: Rats on Rafts + APRIL
Wat: No en New Wave
Wanneer: vrijdag 7 december 2012 (zaal 20.00 uur open)
Waar: Tivoli Spiegelbar
Schade: € 11

Waarom:
Toeval of niet maar iets op Le Guess Who 2011 speelden onze favoriete Nederlandse No Wave band Rats on Rafts en favoriete Utrechtse New Wave band APRIL op de Hollandse Nieuwe-editie van Club 3voor12/Utrecht. Iets meer dan een jaar later staan ze weer samen op één affiche. Beter kan het niet!


Wie: Daily Bread + APRIL
Wat: electropop
Wanneer: zaterdag 8 december 2012 (zaal 20.00 uur open)
Waar: EKKO
Schade: € 7,50
 

Waarom: Een dag later kun je APRIL weer zien, deze keer als voorprogramma van Daily Bread. Die laatste band blies ons weg op de mei-editie van de Club.


Wie: Sonic Boom Six + Straight Lines + Remember October
Wat: skapunk / powerpop
Wanneer: zaterdag 8 december 2012 (zaal 21.00 uur open)
Waar: dB’s
Schade: € 10

Waarom:
Nog meer dansen op zaterdag. Sonic Boom Six uit Manchester had een hitje met het aanstekelijke 'Sound of a Revolution'. Hun handelsmerk is een mix van snelle rap, ska, punk en zelfs wat elektrische beats. Stilstaan is geen optie. Support Straight Lines maakt edgy Powerpop en is vaste toursupport voor the Presidents of the USA. De avond wordt geopend door het Utrechtse Remember October, waarvan zojuist Electric Hearts is verschenen.


Wat: Gluren Bij De Buren
Wie: o.a. Mariposa, Cortes en Dirty Napkinz
Wanneer:
zondag 9 december 2012 (13.00 – 18.00 uur)
Waar: ruim 100 verschillende locaties in Amersfoort
Schade: gratis

Waarom:
Gluren bij de Buren Amersfoort is wederom groter dan vorig jaar! Zondagmiddag 9 december kun je in ruim 100 woonkamers in de hele stad Amersfoort terecht voor meer dan 300 voorstellingen van amateurkunstenaars. Daarmee is Gluren bij de Buren Amersfoort het grootste huiskamerfestival van Nederland. Tussen de tientallen artiesten zitten ook een paar regionale popmuzikanten. Wij kijken vooral uit naar de optredens van Mariposa, Cortes en Dirty Napkinz.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht