WIN! Kaarten voor Balthazar in Tivoli

Maak kans op 2x2 toegangsbewijzen

De jonge, frisse Belgische indierockers van Balthazar staan aankomende 11 december in Tivoli (Oudegracht) en 3voor12/Utrecht mag hiervoor 2x2 kaarten weggeven!

Maarten, Jinte, Patricia, Simon en Christophe braken in 2006 door als Balthazar toen ze de publieksprijs wonnen van Humo’s Rock Rally, de Grote Prijs van Vlaanderen. En toen in 2010 het debuutalbum Applause verscheen, had de band al een geduchte livereputatie opgebouwd. Die kwam het viertal goed van pas toen het dat jaar mocht invallen bij London Calling in Paradiso. En dat was niet onverdienstelijk: het zorgde voor voorprogramma’s in de Europese tour van dEUS en voor optredens op Rock Werchter en Lowlands. Afgelopen 15 oktober verscheen hun tweede album Rats, dus de verwachtingen voor de show zijn zeer hoog gespannen!

Kaarten winnen voor deze concert (met in het voorprogramma: Bed Bugs)? Stuur voor maandag 10 december, 11.57 uur een mailtje met het onderwerp “Balthazar” naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl. Vergeet vooral niet je voor- en achternaam te vermelden!