Stichting Utracks zoekt bestuurslid Stichting Utracks zoekt bestuurslid

Wie komt het bestuur versterken?

, Tekst: redactie 3VOOR12/Utrecht

Stichting Utracks zoekt bestuurslid

Wie komt het bestuur versterken?

Tekst: redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Het bestuur van Stichting Utracks zoekt een bestuurslid. Stichting Utracks vervult een platformfunctie voor amateurs en semi-professionals die actief zijn of willen worden op het gebied van de populaire muziekcultuur in stad en regio Utrecht. De stichting verzorgt onder meer popwebsite 3VOOR12/Utrecht, een radioshow, de 3VOOR12/Utrecht Awards, de Club 3VOOR12/Utrecht-avonden in dB’s en 3VOOR12/Utrecht op Bedevaart.

Wie komt het bestuur versterken?

Stichting Utracks vervult een platformfunctie voor amateurs en semi-professionals die actief zijn of willen worden op het gebied van de populaire muziekcultuur in stad en regio Utrecht. De stichting verzorgt onder meer popwebsite en digitaal archief 3VOOR12/Utrecht, een radioshow, de uitreiking van de 3VOOR12/Utrecht Awards, de Club 3VOOR12/Utrecht-avonden in poppodium dB’s, 3VOOR12/Utrecht op Bedevaart en een jaarlijks jubileumfeest waar lokaal talent de kans krijgt om zich in de kijker te spelen. In totaal zijn rond de vijftig vrijwilligers actief. Hiertoe behoren popmuzikanten, schrijvers, radiomakers, filmers, fotografen, ict-ers, geluidstechnici, programmeurs, promotors, producenten, presentatoren en organisatoren. De stichting wordt ondersteund door de Gemeente Utrecht.

Het bestuur van Stichting Utracks zoekt per 1 december 2011 een bestuurslid.

Taken:
Het bestuur is verantwoordelijk voor het (financiële) beleid en management van de projectorganisatie en in het bijzonder voor het aanvragen en verantwoorden van subsidie. Daarnaast adviseert het bestuur de coördinatoren en bewaakt zij de samenhang tussen de verschillende projecten.

Wat vragen wij?

  • HBO/WO - werk- en denkniveau
  • Ervaring in het aanvragen en verantwoorden van subsidie of de ambitie om hier ervaring in op te doen
  • De bereidheid om 2-4 uur per week te investeren in Stichting Utracks.
  • Affiniteit met de activiteiten van Stichting Utracks
  • Woonachtig in de regio Utrecht

Wat bieden wij?

  • Een inspirerende, culturele omgeving
  • De mogelijkheid om een uitgebreide bestuurlijke ervaring op te doen in de culturele sector
  • De mogelijkheid om een netwerk op te bouwen binnen de Utrechtse culturele sector
  • Een (bescheiden) vrijwilligersvergoeding

Interesse?
Je sollicitatie kun je voor 31 oktober mailen naar stichting@utracks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Waldo Volmer, voorzitter van Stichting Utracks (06-28 88 41 73). De sollicitatiegesprekken vinden begin november plaats in de avonduren (tussen 19:30 en 22:30).

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht