Kort Utrechts Popnieuws – week 35 Kort Utrechts Popnieuws – week 35

Met deze week onder andere Roosbeef, GEM, Ekko Recordings en de roemruchte Tivoli Housebroek

, Tekst: Marc van der Laan & Arnold le Fèbre / Illustratie: Gemma Pauwels

Kort Utrechts Popnieuws – week 35

Met deze week onder andere Roosbeef, GEM, Ekko Recordings en de roemruchte Tivoli Housebroek

Tekst: Marc van der Laan & Arnold le Fèbre / Illustratie: Gemma Pauwels ,

De redactie van 3VOOR12/Utrecht zit bovenop het nieuws. Elke dag worden we overstelpt met persberichten, nieuwtjes en informatie - te veel om mee te nemen. Daarom vanaf deze week een nieuwe rubriek: Kort Utrecht Popnieuws, waarin je het laatste muzieknieuws van Utrechtse bodem vindt. Inclusief een exclusieve illustratie! Deze week nieuws over onder andere Roosbeef, GEM, Ekko Recordings en de roemruchte Tivoli Housebroek.

Het laatste muzieknieuws van Utrechtse bodem

De redactie van 3VOOR12/Utrecht zit bovenop het nieuws. Elke dag worden we overstelpt met persberichten, nieuwtjes, informatie en wat dies meer zij - te veel om mee te nemen. Daarom vanaf deze week een nieuwe rubriek op 3VOOR12/Utrecht: Kort Utrecht Popnieuws, waarin je het laatste muzieknieuws van Utrechtse bodem vindt. Inclusief een exclusieve illustratie!  Deze week nieuws over onder andere Roosbeef, GEM, Ekko Recordings en de roemruchte Tivoli Housebroek. Heb je zelf ook nieuws of tips uit de regio? Mail dit naar persberichten@3voor12utrecht.nl!

Kunststof Roosbeef
Woensdagavond presenteerde Roosbeef in een uitverkocht Paradiso haar nieuwe album Omdat Ik Dat Wil. Maandag 29 augustus was Roos Rebergen een uur lang te gast in het Radio1-programma Kunststof. In deze uitzending vertelde ze onder andere over de totstandkoming van het album en speelde ze één nummer live op de piano. De uitzending is terug te luisteren bij de NTR.

The T.S. Eliot Appreciation Society
The T.S. Eliot Appreciation Society is een soloproject van Ulysses and the Squares-lid Tom Gerritsen. Aan de bandnamen te zien heeft hij in ieder geval iets met (Engelse) literatuur. Als The T.S. Eliot Appreciation Society maakt hij akoestische folk. Het nummer The Wicked Messenger staat op de 21e Hollands Nieuwe compilatie en op dinsdag 13 september speelt hij tijdens Incubate in Tilburg op het Hollandse Nieuwe podium in Cul de Sac. De live-uitvoering van het nummer The Ship of Fools:

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht