3VOOR12/Utrecht zoekt pr/communicatie-coördinator 3VOOR12/Utrecht zoekt pr/communicatie-coördinator

Maak ons lokale muziekplatform wereldberoemd!

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht zoekt pr/communicatie-coördinator

Maak ons lokale muziekplatform wereldberoemd!

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

3VOOR12/Utrecht is per direct op zoek naar een bevlogen pr/communicatie-coördinator. Ben je gek op muziek, heb je een talent voor marketing en woon je in Utrecht? Reageer dan snel!

Maak ons lokale muziekplatform wereldberoemd!

3VOOR12/Utrecht, hét crossmediale muziekplatform van de provincie Utrecht, is alsmaar groeiende. Naast een site vol reportages, interviews, recensies en andere muzikale content, hebben we een wekelijks radioprogramma en een maandelijkse Clubavond in dB’s. Daarnaast organiseren we geregeld eigen evenementen, zoals de 3VOOR12/Utrecht Awards en BEDEVAART. Behalve in de stad Utrecht, zijn we ook in de provincie actief. Dit alles hopen we de komende tijd nog verder uit te bouwen en te verbeteren. En daar hebben we jou bij nodig!

Het 3VOOR12/Utrecht-team is per direct op zoek naar een pr/communicatie-coördinator die zich graag op vrijwillige basis parttime (circa 5 uur per week) wil inzetten voor de bloeiendste 3VOOR12-lokaalsite van Nederland. Als pr/communicatie-coördinator ben je verantwoordelijk voor de publiciteit rondom de site, de radiozender, de maandelijkse Club en de overige evenementen. Je werkt nauw samen met de evenementencoördinator.

Je belangrijkste taak is het ontwikkelen van een pr-beleid voor 3VOOR12/Utrecht. Dit beleid moet uiteenlopende activiteiten omvatten, zoals het laten maken en verspreiden van pr-materiaal, het promotie maken voorafgaand aan en tijdens evenementen, het bedenken en tot uitvoer brengen van promotionele acties en het inzetten van de diverse sociale media. Voor het tot uitvoer brengen van dit beleid, moet een pr-team worden gevormd. Vanzelfsprekend is de pr/communicatie-coördinator ook hierbij de drijvende kracht.

Als kernredactielid van 3VOOR12/Utrecht, neem je deel aan maandelijkse vergaderingen en bijeenkomsten. Hierin is veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Alle coördinatoren helpen elkaar waar nodig, maar functioneren ook prima zelfstandig. Een pro-actieve houding is dan ook een must!

Takenpakket:
- ontwikkelen van een pr-beleid voor 3VOOR12/Utrecht
- vormen en aansturen van een pr-team
- plannen en uitvoeren van pr-acties
- onderhouden van contacten met de media
- schrijven van persberichten
- zorg dragen voor ontwerp, productie en distributie van pr-materiaal
- bijhouden van social media (Facebook, Twitter, Hyves)

Wij vragen:
- HBO/WO werk- en denkniveau
- een creatieve, pro-actieve houding
- sterke communicatieve vaardigheden
- enthousiasme, tijd en energie
- (enige) kennis van de alternatieve muziek in de provincie Utrecht
- kennis van sociale media
- flexibele inzetbaarheid

Wij bieden:
- een kans om je talent te laten zien en te ontwikkelen
- een jong en enthousiast team waarin veel plaats is voor eigen inbreng
- maandelijkse bijeenkomsten, borrels en niet te vergeten Club 3VOOR12/Utrecht
- de kans om een netwerk op te bouwen in de muzikale sector

Reageer nu!
Herken jij je in deze functieomschrijving? Aarzel niet en stuur een mailtje met je cv en motivatie naar de redactie van 3VOOR12/Utrecht op info@3voor12utrecht.nl.

 

Deze vacature is inmiddels gesloten.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht