Mistige BEDEVAART naar Nieuwegein

Mary Had A Little Band, Harold K. en The T.S. Eliot Appreciation Society betoveren landschap in de nevel

Tekst: Sabine Schoppers / Foto's: Harold van der Kamp ,

Afgelopen zondag trok een select gezelschap naar Nieuwegein voor de tweede editie van 3VOOR12/Utrecht op BEDEVAART. In één van de werkplaatsen speelden Mary Had A Little Band, Harold K. en The T.S. Eliot Appreciation Society. Er ontstond een bijzondere en haast betoverende sfeer te midden van de mist.

Mary Had A Little Band, Harold K. en The T.S. Eliot Appreciation Society betoveren landschap in de nevel

Zondag 20 november was het zo ver: 3VOOR12/Utrecht ging voor de tweede keer op BEDEVAART. Ditmaal leidde de tocht naar Museumwerf Vreeswijk in Nieuwegein. In één van de werkplaatsen van deze scheepswerf stonden de instrumenten van de bandleden opgesteld. Hierdoor ontstond een bijzonder contrast tussen het materiaal van de werklui en het 'gereedschap' van de muzikanten. Buiten had je het gevoel alleen op de wereld te zijn, omringt door de mist waar hier en daar een schip in opdoemt. Binnen was het juist erg gezellig en knus.

Deze bedevaart stond in het teken van Mary Had A Little Band, Harold K. en The T.S. Eliot Appreciation Society. Ze verzorgden allen twee mooie (semi-)akoestische sets van ongeveer een kwartier en betoverden het ietwat verkleumde publiek. De tweede editie van de 3VOOR12/Utrecht op BEDEVAART was zeer geslaagd.

Gezien: 3VOOR12/Utrecht op BEDEVAART, met The T.S. Eliot Appreciation Society, Harold K. en Mary Had a Little Band, zondag 20 november 2011 @ Museumwerf Vreeswijk, Nieuwegein.