Cultureel Utrecht trapt snorrenfestijn Movember af Cultureel Utrecht trapt snorrenfestijn Movember af

Dj's draaien voor het goede doel in Tabou

, Tekst: Eva Slierendrecht / Foto's: Mirjam Tonnaer

Cultureel Utrecht trapt snorrenfestijn Movember af

Dj's draaien voor het goede doel in Tabou

Tekst: Eva Slierendrecht / Foto's: Mirjam Tonnaer ,

Utrecht verzorgt de aftrap van de internationale snorrenmaand Movember. In jazzwinkel Tabou laten mannen hun gezichten barbieren om in november een snor te kweken ten behoeve van onderzoek naar prostaatkanker. Ondersteund door muziek van Utrechtse dj’s scheert de barbier de wangetjes én andere behaarde plekken van deelnemers aan Movember.

Dj's draaien voor het goede doel in Tabou

In kapper en jazzwinkel Tabou laten mannen hun gezichten barbieren om in november een snor te kweken voor het onderzoek naar prostaatkanker. Ondersteund door muziek van Utrechtse dj’s scheert de barbier de wangetjes én andere behaarde plekken van deelnemers aan Movember.

Movember is een actie om geld in te zamelen voor onderzoek naar prostaatkanker. Sinds 2003 laten mannen over de hele wereld hun snor staan in de maand november. In Nederland is Movember mede georganiseerd door het Utrechtse Vers Vermaak. Verschillende lokale dj’s zoals Maarten Pordon, Thomas Hamming, Barth Floor, Majestic en de F van Funk draaien in kapper en jazzwinkel Tabou voor het goede doel.

Gezien: Movember shave-down, maandag 31 oktober 2011 @ Taboe

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht