3VOOR12/Utrecht op BEDEVAART naar de Museumwerf 3VOOR12/Utrecht op BEDEVAART naar de Museumwerf

The T.S. Eliot Appreciation Society, Harold K en Mary Had a Little Band prediken Muziek

, Tekst: Renate van Roosmalen

3VOOR12/Utrecht op BEDEVAART naar de Museumwerf

The T.S. Eliot Appreciation Society, Harold K en Mary Had a Little Band prediken Muziek

Tekst: Renate van Roosmalen ,

Als 3VOOR12/Utrecht al een religie heeft, dan is het Muziek. Op zondag 20 november trekken we voor de tweede maal op BEDEVAART. De bestemming is de Museumwerf in Nieuwegein, waar The T.S. Eliot Appreciation Society, Harold K en Mary Had a Little Band ons voorgaan in akoestisch gebed. Wees erbij!

The T.S. Eliot Appreciation Society, Harold K en Mary Had a Little Band prediken Muziek

Is muziek de nieuwe religie? 3VOOR12/Utrecht denkt van wel. Daarom hebben wij het ons als missie gesteld om Muziek, met hoofdletter M, te verspreiden, overal waar we gaan. Want Muziek moet gehoord worden! Dat doen we door middel van BEDEVAART, een reeks pelgrimstochten naar tot de verbeelding sprekende oorden in de provincie Utrecht. Daar zal de Muziek neerdalen zoals alleen de Muziek dat kan.

Na de succesvolle eerste BEDEVAART naar de Metaal Kathedraal is het hoog tijd voor een tweede tocht. Op zondag 20 november is het zover. Deze keer leidt de weg naar de Museumwerf in Nieuwegein. In de loods waar doorgaans historische binnenvaartschepen in originele staat worden teruggebracht, zal op deze glorieuze dag de Muziek zich openbaren. The T.S. Eliot Appreciation Society, Harold K en Mary Had a Little Band gaan ons voor in akoestisch gebed. Hallelujah!

Ondergaan is ondervinden. Meld je aan op de Facebookpagina van dit speciale evenement. Wees snel, want er zijn slechts beperkte plaatsen beschikbaar.

Dit bijzondere concert wordt mede mogelijk gemaakt door Poppositie.

Te zien: 3VOOR12/Utrecht op BEDEVAART, met The T.S. Eliot Appreciation Society, Harold K en Mary Had a Little Band, zondag 20 november 2011 @ Museumwerf Vreeswijk, Nieuwegein.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht