Benefietavond in Theater Kikker voor uitgebrande studio's Benefietavond in Theater Kikker voor uitgebrande studio's

Door het Vuur moet getroffen studio-eigenaren weer op weg helpen

, Tekst: Niels Spinhoven

Benefietavond in Theater Kikker voor uitgebrande studio's

Door het Vuur moet getroffen studio-eigenaren weer op weg helpen

Tekst: Niels Spinhoven ,

In de nacht van 21 op 22 december 2010 verwoestte een brand de opslagloods waarin Studio Silvester en de Board Room Studio van respectievelijk Erik Spanjers en Thomas Koopmans was gevestigd. Het verlies is groot. Om geld op te halen voor de gedupeerde eigenaren speelt op 11 januari een groot aantal bevriende artiesten op benefietavond Door Het Vuur in Theater Kikker.

Door het Vuur moet getroffen studio-eigenaren weer op weg helpen

In de nacht van 21 op 22 december verwoestte een brand een opslagloods annex bedrijfsverzamelgebouw aan Keulsekade 216 in Utrecht, met daarin Studio Silvester van Erik Spanjers en de Board Room Studio van Thomas Koopmans. Om geld op te halen voor de gedupeerde eigenaren speelt op 11 januari een groot aantal bands en artiesten dat zich verbonden voelt met Thomas en/of Erik op benefietavond Door het Vuur in Theater Kikker. Het verlies is groot.

Bij Studio Silvester is naast de studioruimte en alle daar aanwezige apparatuur ook een groot aantal vintage keyboards van Eriks broer Roel verloren gegaan.
De verzekering van Studio Silvester dekt slechts een deel van de schade. Thomas Koopmans was op het moment van de brand net begonnen met het uitbreiden van de Board Room Studio, om zijn weg naar meer bands en muzikanten te vinden. Hij is niet verzekerd voor de geleden schade.

De avond in Theater Kikker begint stipt om 20:00 uur, want de programmering barst uit zijn voegen.
Zo zullen T-99, Woost, Marien Dorleijn (Moss), Mondo Leone, JW Roy, Most Unpleasant Men, Joast, Eefje de Visser, Aafke Romeijn, Chop Wood, Daniel Cross (Rosa Ensemble), Durk Attaturk, Gerard van Maasakkers, Pien Feith, Bart de Win, Tududuh, Shiner Twins, Signe Tollefsen, Rootbag en Roosbeef een kort optreden verzorgen. De presentatie is in handen van Rutger de Bekker (Vliegende Panters).

De toegang is gratis, maar de organisatie gaat natuurlijk met de hoed rond voor een donatie. De opbrengst wordt 50/50 verdeeld tussen Erik en Thomas. Ben erbij en wees gul!

Te zien: Diverse artiesten bij Door Het Vuur, dinsdag 11 januari 2011 @ Theater Kikker, Utrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht