Vacature Stichting Utracks Vacature Stichting Utracks

Bestuur Stichting Utracks zoekt bestuurslid

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Vacature Stichting Utracks

Bestuur Stichting Utracks zoekt bestuurslid

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Het bestuur van Stichting Utracks zoekt per 1 september 2010 een bestuurslid. Stichting Utracks vervult een platformfunctie voor amateurs en semi-professionals die actief zijn of willen worden op het gebied van de populaire muziekcultuur in stad en regio Utrecht. De stichting verzorgt onder meer popwebsite en digitaal archief 3VOOR12/Utrecht, radioshow Utracks, de 3VOOR12/Utrecht Awards, concertavonden in dB’s en een jaarlijks jubileumfeest.

Bestuur Stichting Utracks zoekt bestuurslid

Stichting Utracks vervult een platformfunctie voor amateurs en semi-professionals die actief zijn of willen worden op het gebied van de populaire muziekcultuur in stad en regio Utrecht. De stichting verzorgt onder meer popwebsite en digitaal archief 3VOOR12/Utrecht, radioshow Utracks (zowel via de kabel als internet), de uitreiking van de 3VOOR12/Utrecht Awards, concertavonden in poppodium dB’s en een jaarlijks jubileumfeest waar lokaal talent de kans krijgt om zich in de kijker te spelen. In totaal zijn rond de tachtig vrijwilligers actief, hiertoe behoren popmuzikanten, schrijvers, radiomakers, filmers, fotografen, ict-ers, geluidstechnici, programmeurs, promotors, producenten, presentatoren en organisatoren. Jaarlijks worden naar schatting 220.000 mensen bereikt met haar activiteiten. De stichting wordt ondersteund door de Gemeente Utrecht.

Het bestuur van Stichting Utracks zoekt per 1 september 2010 een bestuurslid

Taken:
Het bestuur is verantwoordelijk voor het (financiële) beleid en management van de projectorganisatie en in het bijzonder voor het aanvragen en verantwoorden van subsidie. Daarnaast adviseert het bestuur de coördinatoren en bewaakt zij de samenhang tussen de verschillende projecten.

Wat vragen wij?
-HBO/WO - werk- en denkniveau
-Ervaring in het aanvragen en verantwoorden van subsidie of de ambitie om hier ervaring in op te doen
-De bereidheid om 2-4 uur per week te investeren in Stichting Utracks.
-Affiniteit met de activiteiten van Stichting Utracks
-Woonachtig in de regio Utrecht

Wat bieden wij?
-Een inspirerende, culturele omgeving
-De mogelijkheid om een uitgebreide bestuurlijke ervaring op te doen in de culturele sector
-De mogelijkheid om een netwerk op te bouwen binnen de Utrechtse culturele sector
-Een (bescheiden) vrijwilligersvergoeding

Je sollicitatie kun je voor 1 juli mailen naar stichting@utracks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Broekman, voorzitter Stichting Utracks (06-54658010). De sollicitatiegesprekken vinden in juli of augustus plaats in de avonduren (tussen 19:30 en 22:30).

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht