Nieuwe namen In Vervoering 2010 Nieuwe namen In Vervoering 2010

Utrechtse artiesten in bussen, boten en bakfietsen

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Nieuwe namen In Vervoering 2010

Utrechtse artiesten in bussen, boten en bakfietsen

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Over anderhalve maand vindt de vijfde editie van In Vervoering plaats. Aan ons de eer om vijf fonkelnieuwe namen bekend te maken!

Utrechtse artiesten in bussen, boten en bakfietsen

In het weekend van 7 en 8 augustus vindt de vijfde editie van In Vervoering plaats, dit keer volledig op Utrechtse grond. Wat het festival zo bijzonder maakt en tegelijkertijd de naam verklaart is de mobiliteit van de standplekken. Die zijn namelijk continu ‘in vervoering’. Een bakfiets, een boot en een keurige stadsbus zijn slechts een aantal van de inventieve plekken waar de artiesten hun kunsten tentoon zullen spreiden. 

Naast theater, film en poëzie, is er zoals elk jaar een belangrijke rol weggelegd voor muziek. Utrechtse muziek welteverstaan: elke muzikant of band die op het festival geboekt wordt heeft een link met de Domstad. Zo ook de eerder bekendgemaakte acts The Medics, The Tunes, Roy Santiago, Paper Tiger en Casper Adrien. Aan ons nu de eer om vijf fonkelnieuwe namen te onthullen. Tromgeroffel! De line-up van In Vervoering 2010 is uitgebreid met This Leo Sunrise, Woost, Action Park, Kim Janssen en Blaudzun.

Op woensdag 23 juni geven Casper Adrien, Solo (tijdens het festival zelf helaas verhinderd) en schrijver/violist Oscar Kocken alvast een voorproefje tijdens de campagne 'het is lekkerder in het landschap' van de Provincie Utrecht (het Midzomernachtdiner) op vliegbasis Soesterberg. Hier kun je je nog uiterlijk 22 juni voor opgeven.

Voor meer namen en andere vers van de pers festivalinformatie houd je deze site de komende tijd goed in de gaten.

Te zien: In Vervoering, met onder andere This Leo Sunrise, Blaudzun, Kim Janssen, The Medics, Woost, Roy Santiago, The Tunes, Casper Adrien, Action Park en Paper Tiger, zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2010 @ Buslijn 2, Ledig Erf en Park Lepelenburg

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht