Dit weekend: 3VOOR12/Utrecht viert verjaardag onder de douche met Badkamersessies Dit weekend: 3VOOR12/Utrecht viert verjaardag onder de douche met Badkamersessies

The Secret Love Parade, Paper Tiger, Marien Dorleijn en Lushus duiken badkamers in

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Dit weekend: 3VOOR12/Utrecht viert verjaardag onder de douche met Badkamersessies

The Secret Love Parade, Paper Tiger, Marien Dorleijn en Lushus duiken badkamers in

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

3VOOR12/Utrecht bestaat zes jaar en viert dit samen met Badkamersessies. Het eerste weekend van juni treden The Secret Love Parade, Paper Tiger, Marien Dorleijn (Moss), Lushus, Bart van der Lee en Tommy Ebben op in verschillende Utrechtse badkamers.

The Secret Love Parade, Paper Tiger, Marien Dorleijn en Lushus duiken badkamers in

UPDATE: Badkamer locaties

13.00 uur Badkamer 1 : Bilderdijkstraat 46bis
Zondag: Tommy Ebben

14.00 uur Badkamer 2 : Maasdijkstraat 85
Zondag: Lushus


15.00 uur Badkamer 3: Royaards van den Hamkade 43
Zondag: Marien Dorleijn (Moss)

--------------
De badkamer: Archimedes beleefde er zijn Eureka-moment, maar ook menig popliedje vindt zijn oorsprong tussen de shampoofles en de douchestraal. De plek bij uitstek dus om 3VOOR12/Utrechts zesde verjaardag te vieren. Dit jaar eens niet een feest in een gerenommeerde popzaal, maar een samenwerking met Badkamersessies. 

Speciaal voor de zesde verjaardag van het popportaal slaan 3VOOR12/Utrecht en Badkamersessies de handen ineen. Op zaterdag 5 en zondag 6 juni kun je genieten van de unieke badkamergalm op de stemmen van The Secret Love Parade, Paper Tiger, Marien Dorleijn (Moss), Lushus, Bart van der Lee en Tommy Ebben. Dat weekend spelen zij in drie verschillende badkamers verspreid door de stad.

Voor wie nog niet bekend is met de term: badkamersessies zijn akoestische optredens van bandjes in badkamers. Begonnen als ludiek initiatief, zijn deze bijzondere optredens inmiddels uitgegroeid tot een populair fenomeen op het internet. De zoetgevooisde stemmen van The Secret Love Parade heb je nog niet zo dichtbij gehoord, de stem van Marien klonk nooit zo ijl en de brutale punk van Lushus is niet eerder zo ludiek ten gehore gebracht. Mis het niet.

Vanwege de beperkte ruimte, is ook het aantal toeschouwers beperkt. Badkamersessies zijn dus per definitie exclusief en uniek. Kom op de fiets indien mogelijk, de badkamers liggen niet altijd op steenworp afstand van elkaar.

Te zien: Badkamerfestival, met Paper Tiger, The Secret Love Parade, Bart van der Lee, Lushus, Tommy Ebben en Marien Dorleijn (Moss), zaterdag 5 en zondag 6 juni @ diverse badkamers ergens in Utrecht.
Gratis entree

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht