3VOOR12/Utrecht viert zesde verjaardag met Badkamerfestival: videoverslag dag 1 3VOOR12/Utrecht viert zesde verjaardag met Badkamerfestival: videoverslag dag 1

Akoestische sessies van Bart van der Lee, Paper Tiger en The Secret Love Parade

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht viert zesde verjaardag met Badkamerfestival: videoverslag dag 1

Akoestische sessies van Bart van der Lee, Paper Tiger en The Secret Love Parade

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

3VOOR12/Utrecht heeft de zesde verjaardag muzikale luister bijgezet met een heus tweedaags Badkamerfestival. Kijk hier naar een videoverslag van dag 1 met de sessies van Bart van der Lee, Paper Tiger en The Secret Love Parade.

Akoestische sessies van Bart van der Lee, Paper Tiger en The Secret Love Parade

Zes jaar geleden is 3VOOR12/Utrecht gestart als tweede lokaalsite. Om de zesde verjaardag muzikale luister bij te zetten hebben 3VOOR12/Utrecht en Badkamersessies de handen ineengeslagen. Voor wie nog niet bekend is met de badkamersessies: dit zijn akoestische optredens van bandjes in badkamers. Begonnen als ludiek initiatief zijn deze bijzondere optredens inmiddels uitgegroeid tot een populair fenomeen op het internet.

In het weekend van 5 en 6 juni hebben zes bands in drie Utrechtse badkamers gespeeld. Op zaterdag 5 juni kon je luisteren naar de unieke badkamergalm op de stemmen van respectievelijk Bart van der Lee, Paper Tiger en The Secret Love Parade.

Bart van der LeePaper Tiger
The Secret Love Parade
 

 

Gezien: Badkamerfestival dag 1 met Paper Tiger, The Secret Love Parade en Bart van der Lee, zaterdag 5 juni @ diverse badkamers in Utrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht