Nieuwe namen voor In Vervoering 2010 Nieuwe namen voor In Vervoering 2010

Utrechtse artiesten in bussen, boten, bakfietsen en in het park

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Nieuwe namen voor In Vervoering 2010

Utrechtse artiesten in bussen, boten, bakfietsen en in het park

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Op 7 en 8 augustus vindt de vijfde editie van In Vervoering plaats. Aan ons de eer om nogmaals een aantal gloednieuwe namen bekend te maken!

Utrechtse artiesten in bussen, boten, bakfietsen en in het park

In het weekend van 7 en 8 augustus vindt de vijfde editie van In Vervoering plaats, dit keer volledig op Utrechtse grond. Wat het festival zo bijzonder maakt en tegelijkertijd de naam verklaart is de mobiliteit van de standplekken. Die zijn namelijk continu ‘in vervoering’. Een bakfiets, een boot en een keurige stadsbus zijn slechts een aantal van de inventieve plekken waar de artiesten hun kunsten tentoon zullen spreiden. 

Naast theater, film en poëzie, is er zoals elk jaar een belangrijke rol weggelegd voor muziek. Utrechtse muziek welteverstaan: elke muzikant of band die op het festival geboekt wordt heeft een link met de Domstad. Zo ook de eerder bekendgemaakte acts The Medics, The Tunes, Roy Santiago, Paper Tiger, Casper Adrien, This Leo Sunrise, Woost, Action Park, Kim Janssen en Blaudzun (waarvan wij de laatste vijf een aantal weken geleden wereldkundig maakten).

Vandaag mogen we wéér vijf fonkelnieuwe namen onthullen. Zit je op het puntje van je stoel? De line-up van In Vervoering 2010 is uitgebreid met The Indoor Park, El Pino & the Volunteers, Lake Montgomery, The Blazing Column of Fire en het door Utrecht ingelijfde Audiotransparent.

Voor meer festivalinformatie houd je deze site de komende tijd goed in de gaten.

Te zien: In Vervoering, met onder andere The Indoor Park, El Pino & the Volunteers, Lake Montgomery, The Blazing Column of Fire, Audiotransparent, This Leo Sunrise, Blaudzun, Kim Janssen, The Medics, Woost, Roy Santiago, The Tunes, Casper Adrien, Action Park, en Paper Tiger, zaterdag 7 en zondag 8 augustus 2010 @ Buslijn 2, Ledig Erf en Park Lepelenburg

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht