Gelukkig hebben we de tape nog! Gelukkig hebben we de tape nog!

Geniet na van Roffest met een minimixtape

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

Gelukkig hebben we de tape nog!

Geniet na van Roffest met een minimixtape

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Onze afritsbroeken hangen nog te drogen en het savannezand zit nog tussen de tenen, maar wat was het genieten op Roffest 2010. Gelukkig hebben we de tape nog!

Geniet na van Roffest met een minimixtape

Je kon het safariverslag van Roffest eerder deze week al lezen, maar nu is er nog een manier om na te genieten van een aantal van de wilde dieren die we daar gespot hebben. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en wat vrije schijfruimte, want stokstaartjesfamilie Hof van Jaeden heeft een speciaal voor het festival gefabriceerde mixtape gedropt: Hoffest.

De zeven nummers tellende mixtape bevat een selectie van de setlist van Roffest. Hoffest opent - hoe kan het ook anders - met een track van alfamannetje J.A.E., maar er is ook ruimte vrijgemaakt voor de welpen, waaronder Avi en ML. De tape bevat bovendien twee exclusieve tracks. Vooral van het nieuwe nummer van Ongezond, waarin ze hartstochtelijk zingen over hoe slecht het wel niet met je afloopt als je van Dom zou vallen, krijgen wij spontaan zin om opnieuw de jungle in te duiken. 

Pomp de beats door huis of tuin en berg je survivalgear goed op voor volgend jaar. Wie weet in welke jungle we The Big Five en wellicht nieuwe dierenfamilies dan terugzien.

De mixtape Hoffest is gratis te downloaden op de website van Hof van Jaeden.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht