3VOOR12/Utrecht zoekt verslaggevers voor Summer Darkness

De redactie is op zoek naar enthousiaste journalisten voor het festival op 13 t/m 15 augustus gehouden wordt.

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

3VOOR12/Utrecht is op zoek naar enthousiaste journalisten voor Summer Darkness. Dit grote alternatieve-muziek-festival wordt jaarlijks in het tweede weekend van augustus in Utrecht gehouden, dit jaar van 13 t/m 15 augustus.

De redactie is op zoek naar enthousiaste journalisten voor het festival op 13 t/m 15 augustus gehouden wordt.

3VOOR12/Utrecht doet ook dit jaar weer uitgebreid verslag van het festival dat Utrecht doet volstromen met liefhebbers van 'dark underground lifestyle', Summer Darkness. Voor de verslaggeving hiervan is de redactie op zoek naar enthousiaste journalisten voor het festival dat dit jaar op 13 t/m 15 augustus gehouden wordt.

Hou jij van muziek en vind je het leuk om op vrijwillige basis verslag te doen van optredens en bijkomende activiteiten zoals de markt op het Domplein? Vind je het leuk om te schrijven en/of te interviewen? Ben je zowel in aanloop van het festival als tijdens Summer Darkness beschikbaar? En zou je eventueel ook komende jaren interesse hebben? Kom dan ons Summer Darkness-schrijversteam versterken!

 Wij vragen:
- kennis van en affiniteit met alternatieve muziek, met name van de bands die op Summer Darkness spelen
- vaardigheid in schrijven en/of interviewen
- enthousiasme en motivatie
 
Wij bieden:
- een kans om talent te tonen en te ontwikkelen
- een jong en enthousiast team waarin ruimte voor eigen inbreng is
 
Interesse?
Mail dan je CV naar  info@3voor12utrecht.nl, onder vermelding van Summer Darkness-schrijversteam'. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ons natuurlijk ook mailen.