3VOOR12/Utrecht viert zesde verjaardag met Badkamerfestival: videoverslag dag 2 3VOOR12/Utrecht viert zesde verjaardag met Badkamerfestival: videoverslag dag 2

Akoestische sessies van Tommy Ebben, Lushus en Marien Dorleijn

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht viert zesde verjaardag met Badkamerfestival: videoverslag dag 2

Akoestische sessies van Tommy Ebben, Lushus en Marien Dorleijn

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

3VOOR12/Utrecht heeft de zesde verjaardag muzikale luister bijgezet met een heus tweedaags Badkamerfestival. Kijk hier naar een videoverslag van dag 2 met de sessies van Tommy Ebben, Lushus en Marien Dorleijn.

Akoestische sessies van Tommy Ebben, Lushus en Marien Dorleijn

Zes jaar geleden is 3VOOR12/Utrecht gestart als tweede lokaalsite. Om de zesde verjaardag muzikale luister bij te zetten hebben 3VOOR12/Utrecht en Badkamersessies de handen ineengeslagen. Voor wie nog niet bekend is met de badkamersessies: dit zijn akoestische optredens van bandjes in badkamers. Begonnen als ludiek initiatief zijn deze bijzondere optredens inmiddels uitgegroeid tot een populair fenomeen op het internet.

In het weekend van 5 en 6 juni hebben zes bands in drie Utrechtse badkamers gespeeld. Zondag 6 juni was het de beurt aan Tommy Ebben, Lushus en Marien Dorleijn (Moss) om te laten horen hoe hun stemmen in douche of bad klinken.

Tommy Ebben

 

 

Lushus
 

 

Marien Dorleijn 
  

 

Gezien: Badkamerfestival dag 1 met Paper Tiger, The Secret Love Parade en Bart van der Lee, zaterdag 5 juni @ diverse badkamers in Utrecht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht