Zalig zomeren in het frisse gras bij In Vervoering Zalig zomeren in het frisse gras bij In Vervoering

Muziekhaters hebben een pittige zondagmiddag

, Tekst: Marc van der Laan & Niels Spinhoven / Foto's: David Eerdmans & Armelle van Helden

Zalig zomeren in het frisse gras bij In Vervoering

Muziekhaters hebben een pittige zondagmiddag

Tekst: Marc van der Laan & Niels Spinhoven / Foto's: David Eerdmans & Armelle van Helden ,

In een - uiteindelijk - zonovergoten en afgeladen Park Lepelenburg vond de tweede dag van het festival In Vervoering plaats. De diverse acts speelden hun liedjes op de grote Mississippistage, de kleine Paradiso vouwwagen, in een fluisterstille boot of zelfs in de compacte 3VOOR12/Utrecht-caravan. De conclusie: voor de muziekhaters was het een pittige middag.

Muziekhaters hebben een pittige zondagmiddag

Zelden zal het weer meer in overeenstemming zijn geweest met het festivalprogramma van de tweede dag van In Vervoering. Met de opgeklaarde vrolijkheid van Paper Tiger, de overwegend bewolkte somberheid van The Blazing Column of Fire en alles daar tussenin, werd in een uiteindelijk zonovergoten en afgeladen Park Lepelenburg een vol programma afgewerkt. De diverse acts speelden hun liedjes op de grote Mississippistage, de kleine Paradiso-vouwwagen, in een fluisterstille boot of zelfs in de compacte 3VOOR12/Utrecht-caravan. De conclusie: voor de muziekhaters was het een pittige middag.

Gezien: In Vervoering, met Paper Tiger, Casper Adrien, Roy Santiago, Action Park, Kim Janssen, The Blazing Column of Fire, Lake Montgomery, Woost, This Leo Sunrise en Blaudzun, zondag 8 augustus 2010 @ Park Lepelenburg 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht