Win kaarten voor The Dance, Sidekick, Boris en The Partysquad in heropende De Peppel in Zeist Win kaarten voor The Dance, Sidekick, Boris en The Partysquad in heropende De Peppel in Zeist

Pop- en Cultuurpodium heeft flinke verbouwing achter de rug

, Tekst: Hanneke van der Linde - de Zeeuw

Win kaarten voor The Dance, Sidekick, Boris en The Partysquad in heropende De Peppel in Zeist

Pop- en Cultuurpodium heeft flinke verbouwing achter de rug

Tekst: Hanneke van der Linde - de Zeeuw ,

Toen in december asbest in De Peppel werd aangetroffen, heeft het Zeister pop- en cultuurpodium direct een grondige verbouwing aan de sanering vastgeknoopt. Aanstaande zaterdag wordt het podium officieel heropend met onder andere een fototentoonstelling en uiteraard veel muziek.

Pop- en Cultuurpodium heeft flinke verbouwing achter de rug

De Peppel in Zeist heropent aanstaande zaterdag na een grondige verbouwing met een fototentoonstelling en veel muziek. Vanaf 14.00 uur is de Peppel geopend en treedt de band Rigby gratis op. Ook is er een doorlopende fototentoonstelling van de huisfotografen van het poppodium. Vanaf 20.00 uur is er een avondprogramma, waarvoor wel kaarten gekocht moeten worden,  met de regionale bands The Dance en Sidekick. Daarna zal Boris optreden en de avond wordt afgesloten met een groot feest door The Partysquad.

Bezoekers kunnen dan de verbouwing goed bekijken. Voorheen had de Peppel twee zalen. Bezoekers moesten als het ware de hoek om voordat het podium zichtbaar was. Dat is nu veranderd, vertelt publiciteitsmedewerker Stephanie Kemper. "We hebben beide ruimtes samengevoegd en de plaats van het podium veranderd. Als je de zaal nu binnenloopt, kijk je direct op het podium. Ook de entree heeft een logischere indeling gekregen. Ook qua kleurgebruik is de concertzaal meer een eenheid geworden. We hebben houten platen als boomstammen op de muren bevestigd met een felle kleur verf erachter."

Het komende seizoen is er weer genoeg te doen in de Peppel. Zo treden Intwine en deWolff op en zijn er punk- en metalavonden.

In samenwerking met De Peppel mag 3VOOR12/Utrecht 2x2 kaarten voor het avondprogramma van aanstaande zaterdag weggeven! Kans maken? Mail voor donderdagavond 23:57 uur je naam en telefoonnummer naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Te zien: Rigby, The Dance, Sidekick, Boris en The Partysquad, zaterdag 4 september @ de Peppel, Zeist

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht