Diverse programmering van Biton Open Air trekt veel aankomende studenten Diverse programmering van Biton Open Air trekt veel aankomende studenten

Fotoverslag BOA 2010

, Tekst: Kevin Kosterman / Foto's: Armelle van Helden

Diverse programmering van Biton Open Air trekt veel aankomende studenten

Fotoverslag BOA 2010

Tekst: Kevin Kosterman / Foto's: Armelle van Helden ,

Elk jaar wordt Utrecht tijdens de UIT bestormd door een menigte aankomende eerstejaars die ingewijd willen worden in het Utrechtse studentenleven. Studentenvereniging Biton probeert de eerstejaars gewoontegetrouw enthousiast te maken voor hun vereniging door een festival te organiseren. Een foto-impressie van Biton Open Air 2010.

Fotoverslag BOA 2010

Hordes studenten bestormden afgelopen week weer de Utrechtse binnenstad tijdens de UIT: de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en je nieuwe stad te leren kennen, maar ook om kennis te maken met de verschillende studentenverenigingen. Terwijl sommige verenigingen proberen te scoren met een biercantus, organiseert Biton een festival, waarmee ze een duidelijk signaal afgeeft welk type student zij er graag bij wil hebben. Zoals elk jaar is er weer een goede mix samengesteld van Utrechts talent en namen van buiten de provincie. Een fotoverslag van Biton Open Air 2010.

Gezien: Biton Open Air 2010 met Hiphopkloon, Jetlox Lion, Klopje Popje, Primer, Resistor en The Shenanigans, 18 augustus 2010 @ studentenvereniging Biton.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht