3VOOR12/Utrecht TV: El Pino, Blaudzun en Woost zijn In Vervoering 3VOOR12/Utrecht TV: El Pino, Blaudzun en Woost zijn In Vervoering

Videoreportage van het zomerfestival in Lepelenburg

, Tekst en video: Anne Broekman

3VOOR12/Utrecht TV: El Pino, Blaudzun en Woost zijn In Vervoering

Videoreportage van het zomerfestival in Lepelenburg

Tekst en video: Anne Broekman ,

Met een vol Lepelenburg, fijne muziek en een prettig zonnetje kunnen we festival In Vervoering 2010 met recht een geslaagde editie noemen. 3VOOR12/Utrecht rukte uit en vroeg onder meer Kim Janssen, Woost en El Pino het hemd van het lijf. Over spelen in een caravan en rocken op een mandoline.

Videoreportage van het zomerfestival in Lepelenburg

Met een vol Lepelenburg, fijne muziek en een prettig zonnetje kunnen we festival In Vervoering 2010 met recht een geslaagde editie noemen. Bezoekers zittend op een kleedje of in een kruiwagen werden vermaakt met optredens van onder andere Action Park, The Handsome Poets, El Pino & the Volunteers en This Leo Sunrise. 3VOOR12/Utrecht was erbij, zag de optredens en sprak met een aantal artiesten.
 
Kijk nu naar de reportage van In Vervoering 2010 met onder andere Kim Janssen, Casper Adrien, Blaudzun, Woost en El Pino & the Volunteers. Over rocken met een mandoline, spelen in een caravan en eeuwig in vervoering zijn.

Gezien: In Vervoering, zondag 8 augustus 2010 @ Park Lepelenburg

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht