DomJam: Utrechts talent verzameld op één podium DomJam: Utrechts talent verzameld op één podium

Eerste editie in Winkel van Sinkel groot succes

, Tekst & foto's: Robin Clemens

DomJam: Utrechts talent verzameld op één podium

Eerste editie in Winkel van Sinkel groot succes

Tekst & foto's: Robin Clemens ,

De eerste, geslaagde editie van DomJam heeft 2 april plaatsgevonden. Naast muziek konden de bezoekers ook genieten van een hoop creativiteit. Een avond om niet snel te vergeten; dit smaakt naar meer!

Eerste editie in Winkel van Sinkel groot succes

DomJam is een evenement gepresenteerd door de T-shirtwinkel Oh My Tees. De eerste mensen die binnenkomen hebben geluk: Oh My Tees heeft een stapel kleren (hoodies en sokken) uitgespreid over een lange tafel en iedereen mag wat meenemen. Het echte feest start pas om kwart over twaalf. Kyteman luidt de avond in samen met een groot deel van zijn orkest en MC’s, waaronder Master Surreal, Pax en King Jule. De grote drie uur durende jamsessie is begonnen! Muzikanten als Tim van Delft, Niels Broos, Bram Hakkens en vele anderen doen mee. Met als resultaat een fijne combinatie van jazz en hiphop.

Even geen zin in deze jamsessie? Dan is er beneden nog een kleine zaal waar verschillende dj’s wat lekkere plaatjes draaien. Maar de avond heeft meer te bieden dan alleen muziek: door Leyp en het D-Team wordt hard gewerkt aan verschillende canvas doeken die aan het eind van de avond verloot worden onder de gasten. Daarnaast is er een modeshow die door het midden van de grote zaal loopt. We kunnen zonder aarzeling stellen dat de eerste DomJam een groot succes is: de muzikanten vermaken zich, verveelmomenten zijn nergens te bekennen en het publiek is uitermate enthousiast. Na de jamsessie neemt Nuno Dos Santos het over. Onder begeleiding van zijn draaikunsten gaat het feest door tot vijf uur in de ochtend.

Gezien: DomJam met o.a. Kyteman, Tim van Delft, Niels Broos, Bram Hakkens, vrijdag 2 april @ Winkel van Sinkel

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht