3VOOR12/Utrecht zoekt badkamers voor verjaardagsfeest 3VOOR12/Utrecht zoekt badkamers voor verjaardagsfeest

Zes badkamersessies voor zes prachtige jaren

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

3VOOR12/Utrecht zoekt badkamers voor verjaardagsfeest

Zes badkamersessies voor zes prachtige jaren

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

3VOOR12/Utrecht wordt dit voorjaar zes jaar. Wat vorig jaar in EKKO gevierd werd met optredens van Knobsticker, Mike Mago, Kismet, Mailman John en Tonik, wordt dit jaar feestelijk aangepakt met optredens in samenwerking met badkamersessies.nl.

Zes badkamersessies voor zes prachtige jaren

Deze maand bestaat 3VOOR12/Utrecht zes jaar. Dat moet gevierd worden! Waar we vorig jaar onze verjaardag vierden in EKKO met optredens van Knobsticker, Mike Mago, Kismet, Mailman John en Tonik, pakken we dit jaar uit met een speciale reeks optredens in samenwerking met badkamersessies.nl.

Voor wie nog niet bekend is met de term: badkamersessies zijn akoestische optredens van bandjes in badkamers. Begonnen als ludiek initiatief, zijn deze bijzondere optredens inmiddels uitgegroeid tot een populair fenomeen op het internet. Vanwege de beperkte ruimte, is ook het aantal toeschouwers beperkt. Badkamersessies zijn dus per definitie exclusief en uniek.

Ter ere van de verjaardag van 3VOOR12/Utrecht, organiseren we zes badkamersessies, een voor elk jaar. De zes sessies zullen in april of mei plaatsvinden op verschillende locaties in Utrecht. Omdat we dit feest graag met onze lezers en luisteraars willen vieren, geven we jou en je beste vrienden de kans hierbij te zijn. En wel met een sessie in jouw eigen badkamer!

Woon jij in Utrecht en heb jij wel oren naar een unieke en onvergetelijke badkamersessie bij jou thuis? Stuur dan nu een mailtje met je contactgegevens en zo mogelijk een foto van je badkamer naar badkamergezocht@badkamersessies.nl.


NB: wegens technische probleempjes met het mailadres zijn mogelijk niet alle eerder verstuurde badkameraanmeldingen aangekomen! Neem het zekere voor het onzekere en meld je (nogmaals) aan.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht