Afscheid en nieuwe muziek in Utracks

Elias Mezlev komt de uitzending opluisteren

Tekst: Redactie Utracks ,

Het is de eerste vierde woensdag van het nieuwe seizoen. Helaas brengt dit begin ook een einde met zich mee. Rogier en Sascha van Beep! Beep! presenteren op woensdag 23 september een spetterende afscheidsuitzending. Maar er is ook nieuwe muziek, onder andere van The Gasoline Brothers.

Elias Mezlev komt de uitzending opluisteren

Op elke vierde woensdag van de maand verzorgden de heren van het Beep! Beep! Back Up The Truck label een uitzending in het tweede uur. Vanavond zijn ze voor het laatst. Wegens drukke werk- en reisschema’s gaat het Rogier en Sascha niet meer lukken om de maandelijkse uitzending te verzorgen. Gelukkig nemen ze nog  afscheid met een bomvol Beep! Beep! uurtje.
 
In het eerste uur praten Sebastiaan en Mike met Mathijs van The Gasoline Brothers. Deze Utrechtse band maakte zich onsterfelijk met hun ode aan Koos Moerenhout. Je zou bijna vergeten dat de band op 10 oktober een gloednieuw album presenteert. Bij Utracks mogen we alvast iets draaien van het nieuwe album ‘Tsk’. Verder hebben we het onder andere over de Dampavond in de ACU en een vreemd Japans fenomeen.
 
Zoals elke vierde woensdag van de maand is ook nu een singer-songwriter aanwezig in de studio. Elias Mezlev kennen sommige mensen nog wel als zanger van Little Sweet Lily. Tegenwoordig is hij solo actief. In Utracks zal hij twee nummers live en akoestisch spelen en ook zijn Schaamplaat bekend maken.
 
In het derde uur buigt een deskundig panel zich over de nieuwste Utrechtse releases. Wat is de oogst van al die maanden afwezigheid?
 
Utracks is te beluisteren op de Utrechtse kabel (103.4 FM) en achteraf via utracks.nl