Utracks 11 november 2009

Kleine prijs van Baarn, Audiotransparant, Yen Harley (Lukas Batteau) en Hard van Utracks

Tekst: Redactie Utracks ,

In de Utracks uitzending van deze week nieuws over de Kleine prijs van Baarn, een telefoontje met Bart van Audiotransparant, een heel uur met Lukas Batteau over zijn nieuwe band Yen Harley en in het derde uur een nieuwe editie van Hard van Utracks.

Kleine prijs van Baarn, Audiotransparant, Yen Harley (Lukas Batteau) en Hard van Utracks

Ja, ja, jaaaa! Het is weer rrradiotijd. De donkere dagen voor kerst zijn de dagen waarop jij aan je radio gekluisterd zit. Vandaag een hoop vragen voor jou, lieve luisteraar. Bestaan 6-koppige meisjesbands? Hoe cover je je eigen cd? En wat is Chateau Ravage? Vragen staat vrij, luisteren natuurlijk ook. De antwoorden hoor je allemaal in het eerste uur.
 
Uur 2 vullen we met wie? Yen Harley! Wie? Oh, Lukas Batteau met zijn nieuwe band. Vroeger speelde hij alles altijd zelf voor als hij liedjes componeerde, nu geeft zijn band hem een steun in de rug. "Ik heb veel meer vrijheid met een band om me heen. In je eentje ben je veel breekbaarder." Vervolgens gaan we de diepte in. Lucas geeft antwoord op de vraag waarom U2 met sommige teksten "de onderliggende waarheid van de wereld raakt".

Klinkt dat niet allemaal reuze spannend? Wij vonden van wel. En als traditionele afsluiter Hard van Utracks met Barry Stiletto en Coen van der Stappen.

De uitzending is terug te luisteren op www.utracks.nl.