Reserveer nu voor Club 3VOOR12/Utrecht met Suimasen, [moos] en Skip & Die

Veel moois gratis in dB’s maar wel even reserveren

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Voordat het electrobombardement losbarst in Club 3VOOR12/Utrecht, donderdag 26 november, speelt een band waar menig muziekliefhebber naar heeft uitgekeken. Suimasen is terug en geeft deze avond een van zijn spaarzame optredens. Vervolgens is het nagenieten op de beats van [moos] en Skip & Die.

Veel moois gratis in dB’s maar wel even reserveren

Sommige bands nemen de tijd om iets moois af te leveren zo blijkt maar weer uit de tijd die we moesten wachten op het nieuwe album van Suimasen. [moos] draait al een tijdje mee, maar lijkt met zijn plek in de finale van de Grote Prijs werkelijk succes te gaan oogsten. Skip & Die is het verfrissende electroproject van Jori Collignon (C-Mon & Kypski) en Cata.Pirata, voorheen zangeres bij Shane Shu. Veel dansen en een sterk staaltje post-post-rock dus in dB's.

Suimasen
Suimasen is een trio en komt uit Eindhoven. Na twee prachtalbums (het titelloze debuut en Flow) verscheen dit najaar na een lange stilte het derde album van Suimasen getiteld Stay. Verwacht melancholische psychedelica en post-rock, dissonanten en veel dynamiek in de traditie van bands als Motorpsycho, Blonde Redhead en Sonic Youth.

[moos]
De boomlange Maurice Dohmen uit Utrecht is  [moos]. Hij mixt dubstep, electro en techno tot een eigenzinnig geheel. Op 12 december staat [moos] niet voor niets in de finale van de Grote Prijs van Nederland in de categorie dance. Hier kun je al op hem stemmen.

Skip & Die
Skip & Die bestaat uit Crypto.Jori en Cata.Pirata. Ze maken een tintelfrisse mix van afrobeat en electro. En Crypto.Jori is natuurlijk gewoon Jori Collignon, ook bekend van C-mon & Kypski, Amigos Electricos en Nobody Beats the Drum. Cata.Pirata komt uit Zuid-Afrika en je  kunt haar kennen van de band van Shane Shu.

Wil je dit niet missen? Meld je snel aan om bij al dat moois gratis en voor niets aanwezig te zijn. Stuur even een mailtje met je naam en met hoeveel personen je denkt te komen naar club@3voor12utrecht.nl, dan zetten wij je op de gastenlijst.

Te zien: Club 3VOOR12/Utrecht met Suimasen, [moos] en Skip & Die, donderdag 26 november 2009 @ dB's
Aanvang: 21.00 uur
Entree: gratis, maar wel reserveren via
club@3voor12utrecht.nl