Utracks 13 mei 2009 Utracks 13 mei 2009

Ponoka, Met De Billen Bloot, Ragstock, De Kelder en Café de Stad. Én prijsvragen!

, Redactie Utracks

Utracks 13 mei 2009

Ponoka, Met De Billen Bloot, Ragstock, De Kelder en Café de Stad. Én prijsvragen!

Redactie Utracks ,

Vanavond live in de studio bij Utracks: Ponoka. Verder gaan we Met De Billen Bloot, praten we over Ragstock en spreken we Ide Koffeman van De Kelder. Hard van Utracks praat met Egbert Aben, eigenaar van Café de Stad, over de tienjarige verjaardag van zijn café. Bovendien hebben we twee prijsvragen voor je in petto!

Ponoka, Met De Billen Bloot, Ragstock, De Kelder en Café de Stad. Én prijsvragen!

Als we de recensent van 3VOOR12/Utrecht mogen geloven die bij de cd-release van Ponoka was in EKKO, dan heeft deze band nog iets goed te maken in onze Utracks-uitzending. Een grove greep uit het gepubliceerde artikel: "qua uitstraling valt er nog de nodige winst te boeken" en "bescheidenheid alleen is niet genoeg om live te imponeren" en "hoe komt het dat een band met zulke mooi liedjes live zo rookie overkomt?" Oftewel: vandaag gaan vijf van de zes blije gezichten knallen bij ons als 'goedmakertje' in de Utracks-uitzending van woensdag 13 mei.

Daarnaast viert de variatie in de muziekkeuze weer hoogtij vandaag, want Colossa, Moi le Voisin, Bobby Kingsize, Pleasure Principle, Stairs to Nowhere en vele anderen komen voorbij. We hebben zwierende interviews en diepgaande info over Ragstock, Met De Billen Bloot en de Infadels in de Amersfoortse Kelder. Het kan niet op!

Als klap op de vuurpijl: Harrrrd van Utracks. Natuurlijk met prijzen! Dit keer niet zoals we gewend zijn met Robert en Jeroen, maar Robert heeft Egbert Aben, eigenaar van Café De Stad, te gast. Zaterdag 31 mei wordt er in EKKO de tienjarige verjaardag gevierd van Café De Stad, met zeker niet de minste namen op het programma. Onder andere GEM, Bluegrass Boogiemen en Naald & Kraak komen voorbij tijdens deze Hard van Utracks. Luister en huiverrr naar Egberts platenkast.


Prijsvragen:

1. Hoe heette Café De Stad voordat Café De Stad Café De Stad heette?
Prijs: 1x 2 kaarten voor 10 jaar Café De Stad in EKKO, zaterdag 31 mei.

2. Waar komen de heren van Seatsniffers vandaan?
Prijs: 1x 2 kaarten voor Seatsniffers, vrijdag 3 juli in dB’s.Mail je antwoord naar hardvanutracks@utracks.nl.

Luister Utracks elke woensdagavond op 103.4 op de kabel of in zijn geheel terug op www.utracks.nl.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht