Stairs To Nowhere stelt hoge eisen aan nieuwe bassist Stairs To Nowhere stelt hoge eisen aan nieuwe bassist

'We willen iemand zonder relatie, maar met minimaal twee tatoeages’

, Marijke Ursem

Stairs To Nowhere stelt hoge eisen aan nieuwe bassist

'We willen iemand zonder relatie, maar met minimaal twee tatoeages’

Marijke Ursem ,

De Utrechtse Stairs To Nowhere zoekt een nieuwe bassist. “We stellen hoge eisen, maar we hebben ook veel te bieden”, legt drummer Tim Mooij uit. “Hij, of zij, moet tussen de 18 en 25 zijn en mag geen relatie hebben. Maar wel een strafblad, minimaal twee tatoeages en een jas van reptielenhuid. Nee, dat is onzin, als die persoon ons maar begrijpt en er voor de volle honderd procent voor gaat.”

'We willen iemand zonder relatie, maar met minimaal twee tatoeages’

Nu de huidige bassist Daniël Danse aangegeven heeft te stoppen is Stairs To Nowhere op zoek naar een nieuwe bassist. De voormalige Hollandse Nieuwe stelt hoge eisen aan het toekomstige bandlid; “maar we hebben ook veel te bieden”, legt drummer Tim Mooij uit. “En dat is sowieso een te gekke tijd met ons.”

“Hij, of zij, moet tussen de 18 en 25 zijn en mag geen relatie hebben. Maar wel een strafblad, minimaal twee tatoeages en een jas van reptielenhuid. Nee, dat is onzin, als die persoon ons maar begrijpt en er voor de volle honderd procent voor gaat. De belangrijkste eis is dat de persoon in kwestie ons begrijpt, dat het klikt. En als hij of zij muzikaal nog niet zo goed is, is dat geen probleem zolang hij maar bereid is heel erg snel beter te worden. We moeten wel over een maand of drie voor het eerst in de nieuwe bezetting kunnen optreden.”

Daniël Danse stapt uit de band omdat zijn ambities anders waren dan die van Tim Mooij en gitarist en zanger Bram Colijn. “Ik vond het moeilijk om te horen dat Daniël er mee wilde stoppen, ik heb met hem en Bram de afgelopen drie jaar toch de tofste tijd van mijn leven meegemaakt. Maar hij maakt liever muziek als hobby en hoeft er niet zijn geld mee te verdienen. Niet dat de kans groot is dat wij dat gaan doen, maar daar mikken we wel op.” Recent werd wel al een vierde bandlid aangetrokken, Benjamin Becker. Hij speelt toetsen en percussie.

Meer informatie en contactinformatie is te vinden op hun website.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht