De Dom. Nobody Beats The Drum. Jij? De Dom. Nobody Beats The Drum. Jij?

DJ op de Dom kiest beste mixtape voor een set vanaf de Dom

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht

De Dom. Nobody Beats The Drum. Jij?

DJ op de Dom kiest beste mixtape voor een set vanaf de Dom

Tekst: Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Op de vraag wat de beste manier is om 300 jaar Vrede van Utrecht te vieren, wisten maar liefst 300 Utrechters een antwoord. Of Erwin Boekholt weet wát de Vrede van Utrecht is, is uit zijn winnende antwoord niet direct af te leiden. Dat hij weet hoe een goed feestje te bouwen wel. Zijn idee: “DJ op de Dom, met een feest op het Domplein.” Jij kan, net als de bazen van Nobody Beats The Drum, jouw beats van de Dom laten rollen. Vergeet dan niet Erwin te bedanken!

DJ op de Dom kiest beste mixtape voor een set vanaf de Dom

Op de vraag  wat de beste manier is om 300 jaar Vrede van Utrecht te vieren, wisten maar liefst 300 Utrechters een antwoord. Of Erwin Boekholt weet wát de Vrede van Utrecht is, is uit zijn winnende antwoord niet direct af te leiden. Dat hij weet hoe een goed feestje te bouwen wel. Zijn idee: “DJ op de Dom, met een feest op het Domplein.” Jij kan, net als  de bazen van Nobody Beats The Drum, jouw beats van de Dom laten rollen. Vergeet dan niet Erwin te bedanken!

Op 29 mei 2013 is het driehonderd jaar geleden dat de Vrede van Utrecht werd getekend. Europa kon toen na jarenlange verwoestend oorlogen  en miljoenen doden geruime tijd en in vreedzame sfeer op adem komen. Dit moment, later door geschiedschrijvers tot het eerste internationale vredesverdrag verklaard, zal tot 2013 elk jaar op 29 mei op gepaste wijze worden gevierd. Er is natuurlijk een onvermijdelijk oorstrelende Handeluitvoering in de Domkerk. Belangrijker, voor u en ons,  is dat daarna Nobody Beats The Drum en de winnaar van de DJ op de Dom contest begeleidt door een indrukwekkende lichtshow vanaf de Dom een feest van bijzonder formaat zullen ontsteken.

Tot zondag 17 mei heb je de tijd om met een mixtape van maximaal dertig minuten, kans te maken om vanaf de Dom jouw toptracks over het Domplein te knallen. Upload je mix via www.divshare.com, registreer je vervolgens op de website en zorg er vooral voor dat hij zo goed is dat je de meeste stemmen haalt. De top drie zal door een deskundige jury worden beoordeeld waarna maandag 18 mei bekend wordt wie, naast Nobody Beats The Drum, de DJ op de Dom zal zijn. Voor de nummers twee en drie is er een niet misselijke troostprijs. Zij zullen respectievelijk op Soestvrijstaal en Festival aan de Werf mogen draaien. Schroom dus niet en stuur je toptracks in en wie weet pak jij straks die  shine vanaf de Dom!
 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht