Finalisten Clash of the Titans bekend Finalisten Clash of the Titans bekend

Grootste bandwedstrijd pakt uit met gevarieerde finale

, Tekst: Casper Sikkema

Finalisten Clash of the Titans bekend

Grootste bandwedstrijd pakt uit met gevarieerde finale

Tekst: Casper Sikkema ,

Met Hymir en Sonny Rocket als winnaars van de tweede halve finale is de line-up voor de finale van 21 maart in EKKO compleet. In deze bij voorbaat al spannende clash zullen ook Let’s Go To Berlin, Maroc ’n Roll en This Routine Is Hell strijden om zich de opvolgers van Sheriff Of Hong Kong te mogen noemen.

Grootste bandwedstrijd pakt uit met gevarieerde finale

 

Verhitte discussies over subjectiviteit, winnaars die het eigenlijk zelf ‘nooit hadden verwacht’ en trotse vaders: ook bij de tweede halve finale van The Clash of the Titans in ACU gebeurde afgelopen vrijdag niets wat het vertrouwde beeld van een bandjeswedstrijd op zijn grondvesten deed schudden. Het metalkwintet Hymir eindigt als eerste, terwijl Sonny Rocket zich met prettige liedjes over de dreiging van monsters en andere universele worstelingen ook van de finale verzekert.

Let’s Go To Berlin, Maroc ’n Roll en This Routine is Hell waren al geplaatst voor de finale van Utrechts grootste bandwedstrijd The Clash of The Titans. Na tien voorrondes, twee halve finales en een wildcardronde eindigt het rondtrekkende Clashcircus zaterdag 21 maart in EKKO om na een uitgebalanceerde finale uit te komen bij de opvolger van de inmiddels breed omarmde winnaar van vorig jaar: Sheriff Of Hong Kong.

Voor Marnix Dorrestijn zijn finales inmiddels ‘business as usual‘. Na de winst van vorig jaar (als drummer van Sheriff Of Hong Kong) maakt hij met Let’s Go To Berlin dit jaar wéér kans op de overwinning. In de wetenschap dat hij onlangs als drummer van Sheriff Of Hong Kong bij de finale van de Grote Prijs van Nederland ook al de prijs voor Beste Muzikant in de wacht sleepte, hopen we maar dat Marnix zich nog eens kan opladen voor alweer zo’n finale.

Uitslagen op een rijtje:
Semifinale 1, 13 februari dB’s:
1e: Let's Go To Berlin
2e: Marock 'n Roll
Afvallers: Klopje Popje, The Redlocks & Impala

Wildcardronde, 20 februari in EKKO:
Winnaar: This Routine Is Hell
Afvallers: Nothing in Common, Zenith of Abolition & The Medics

Semifinale 2, 27 februari in ACU:
1e: Hymir
2e: Sonny Rocket
Afvallers: The Art of Movement, Kicks for Hot Lips & The Happy Few

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht