Summer Darkness van 5 naar 4 dagen Summer Darkness van 5 naar 4 dagen

Festival dag korter door wegvallen VNV Nation en Emilie Autumn

, Tekst: Marc van der Laan

Summer Darkness van 5 naar 4 dagen

Festival dag korter door wegvallen VNV Nation en Emilie Autumn

Tekst: Marc van der Laan ,

Tegenslag en succes gaan soms hand in hand. In één week kreeg Summer Darkness te maken met twee afzeggingen, maar is ook Front 242 als afsluiter voor de zaterdag vastgelegd.

Festival dag korter door wegvallen VNV Nation en Emilie Autumn

In dezelfde week dat bekend werd dat Depeche Mode niet op Pinkpop zou spelen, kreeg ook Summer Darkness met tegenslag te maken. Zowel VNV Nation als Emilie Autumn zullen door privé-omstandigheden niet optreden tijdens de komende editie van het festival.

Omdat de show van Emilie Autumn gepland was voor de donderdagavond, vervalt die hele avond. De 5-dagen passepartout wordt daardoor verruild voor een 4-dagen passepartout. Het festival vindt nu plaats op woensdag 5 augustus en vrijdag 7 tot en met zondag 9 augustus. Meer informatie over de gevolgen voor hen die al festivalkaartjes hebben gekocht is te vinden op de site. Heel attent wijst de organisatie er ook op om, indien nodig, je hotelreservering aan te passen.

Gelukkig was er deze week ook goed nieuws: de organisatie is er in geslaagd om het legendarische Front 242 vast te leggen. De Belgen zullen de zaterdag afsluiten.

Summer Darkness vindt plaats op 5, 7, 8 en 9 augustus 2009 op verschillende locaties in het centrum van Utrecht.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht