Club 3VOOR12/Utrecht in beeld Club 3VOOR12/Utrecht in beeld

Wisselend niveau tijdens de laatste club van het seizoen

, Tekst: Marc van der Laan / Foto's: Gerben Schmidt

Club 3VOOR12/Utrecht in beeld

Wisselend niveau tijdens de laatste club van het seizoen

Tekst: Marc van der Laan / Foto's: Gerben Schmidt ,

Het mooie weer weerhield sommige bezoekers van de juni-editie van club 3VOOR12/Utrecht van een bezoek aan de zaal. Degenen die wel gingen kijken kregen die drie heel verschillende acts, maar ook een wisselend niveau te zien. Eén act verraste, een ander bevestigde en de derde was charmant maar verder niet heel bijzonder.

Wisselend niveau tijdens de laatste club van het seizoen

De laatste donderdagavond van de maand is het vaste prik: Club 3VOOR12/Utrecht met verrassende en/of nieuwe acts uit Utrecht en soms uit het buitenland. Vandaag hadden wat minder mensen dan normaal de weg naar dB’s gevonden. Het mooie weer was daar deels debet aan. Ook voor sommige bezoekers die wel waren gekomen bleek het grasveld voor dB’s aantrekkelijker dan de optredens in de zaal. Met deze warmte smaakten de (wit-)biertjes iedereen extra goed.

Op het samen met Subbacultcha! samengestelde programma stonden drie heel verschillende acts: freakfolk van Miss. Ippi, hiphop van Kop en Ernst en rammelende punk (hoe kan het ook anders) van Finally Punk. Net als de stijl van de drie acts, was ook het niveau wisselend: Miss. Ippi verraste, Kop en Ernst bevestigde en Finally Punk was charmant maar verder niet bijzonder.

Na een zomerstop in juli en augustus is Club 3VOOR12/Utrecht in september weer teug met een heel nieuw productieteam. Wat niet zal veranderen, is dat er nog steeds toffe bands uit de eigen regio en soms uit het buitenland te horen zullen zijn.

Gezien: Club 3VOOR12/Utrecht met Miss. Ippi, Kop en Ernst en Finally Punk, donderdag 25 juni 2009 @ dB’s

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht