Laatste editie Labelled met The Follies en Roy Santiago Laatste editie Labelled met The Follies en Roy Santiago

Maak kans op een verrassingspakket

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Laatste editie Labelled met The Follies en Roy Santiago

Maak kans op een verrassingspakket

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

De laatste editie van Labelled, een initiatief om de verschillende onderdelen van de Utrechtse muziekscene dichter bij elkaar te brengen, vindt dinsdag plaats in 't Oude Pothuys. Deze avond staat volledig in het teken van Badmintone Records.

Maak kans op een verrassingspakket

De laatste editie van Labelled, een initiatief om de verschillende onderdelen van de Utrechtse muziekscene dichter bij elkaar te brengen, presenteert de bezoeker volgende week twee acts van Badmintone Records. Roy Santiago en improvisatiegroep The Follies zullen in muziekcafé ’t Oude Pothuys op geheel eigen wijze tot verbroedering oproepen.

Na drie geslaagde edities is het dinsdag 13 januari tijd voor de voorlopig laatste Labelled-avond. Het muziekevenement, een project van studenten Music Managment aan de HKU, heeft inmiddels een goede naam opgebouwd in de Utrechtse muziekwereld. De afgelopen maanden presenteerde telkens één onafhankelijk Utrechts label zijn stal.

Tijdens de vierde en laatste editie is het de beurt aan Badmintone Records. Met artiesten als Pien Feith, We Love People In Bearsuits en Roy Santiago heeft het label al de nodige Utrechts indie-pracht naar de mensen gebracht. Roy Santiago, inmiddels weliswaar niet meer Utrechts maar toch nog steeds prachtig, en de nieuwe groep The Follies zullen daarvan ook deze avond weer een experimenteel getint bewijs leveren.

Om je alvast warm te maken (in deze barre kou geen overbodige luxe) schenkt Badmintone Records enkele bezoekers van deze laatste Labelled editie gratis en voor niets een ‘Badmintone Verassingspakket. Om daar kans op te maken hoef je ons alleen maar een vriendelijke mail te sturen met daarin het verzoek ‘geef mij maar zo’n fijn pakket’ . Stuur dat verzoek voor zondagavond 23.57 op naar prijsvraag@3voor12utrecht.nl. Dinsdag zullen de gelukkigen op de avond zelf bekendgemaakt worden.

Entree is zoals altijd gratis. De eerste band speelt vanaf 22.30 uur.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht