Grote belangstelling voor feestelijke opening Plato Grote belangstelling voor feestelijke opening Plato

, Redactie 3VOOR12/Utrecht

Grote belangstelling voor feestelijke opening Plato

Redactie 3VOOR12/Utrecht ,

Na twintig jaar aan de Steenweg verhuisde de Utrechtse vestiging van Plato deze week naar een nieuwe locatie aan de Voorstraat. Onder grote belangstelling werd de nieuwe platenzaak daar gistermiddag officieel geopend.

Na ruim twintig jaar is voor de Utrechtse vestiging van Plato een nieuw tijdperk aangebroken. Een week geleden sloot de winkel zijn deuren aan de Steenweg, waarna de voltallige crew zich kon storten op de verhuizing naar de Voorstraat 35. Met een klein feestje vond gistermiddag onder grote belangstelling de opening plaats.
Het resultaat mag er zijn: een mooie, ruim opgezette winkel met nog meer plek voor cd's, dvd's, muziekbladen én vinyl en een nog maagdelijk witte wand die zich perfect leent voor het exposeren van bijvoorbeeld foto's. Bovendien beschikt de winkel over een eigen podium. Hiermee moeten de knusse maar soms ook vrij chaotische instore optredens waar de Steenweg om bekend stond tot het verleden behoren. Sterker nog, 'Plato Live' biedt volop mogelijkheden tot frequentere programmering. Utrecht heeft er dus eigenlijk een klein popzaaltje bij.

Aan Neonbelle, Maurits Westerik (Gem) en Roosbeef gisteren de eer om dat popzaaltje te openen en het feestje van een muzikale omlijsting te voorzien.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht