A Lazy Sunday Afternoon met mailman john A Lazy Sunday Afternoon met mailman john

Prima popliedjes passen goed bij warme, lome zondagmiddag

, Tekst: Marc van der Laan / Foto's: Nils Breunese

A Lazy Sunday Afternoon met mailman john

Prima popliedjes passen goed bij warme, lome zondagmiddag

Tekst: Marc van der Laan / Foto's: Nils Breunese ,

Tijdens de zomermaanden kun je bijna elke zondag om 14:00 terecht in Park Lepelenburg voor A Lazy Sunday Afternoon: lekkere muziek in een relaxte omgeving. Deze zondag stond het Utrechtse mailman john in de muziektent. 3VOOR12/Utrecht zocht een plekje op het gras.

Prima popliedjes passen goed bij warme, lome zondagmiddag

Hoewel het centrum dit weekend gedomineerd wordt door Summer Darkness zijn er ook nog andere optredens in Utrecht. Al een aantal jaren organiseert huis voor amateurkunst ZIMIHC in de zomer bijna wekelijks gratis live concerten in Park Lepelenburg onder de noemer A Lazy Sunday Afternoon. Dit jaar hebben ook concerten plaatsgevonden in Bunnik (Fort Vechten) en Utrecht-Zuilen (Grootmeesterplein). 3VOOR12/Utrecht zocht een plekje op het gras bij het optreden van het Utrechtse mailman john en maakte foto’s.

De komende weken kun je nog elke zondag terecht in Park Lepelenburg voor A Lazy Sunday Afternoon. Op 13 september vindt tijdens het uitfeest een extra lange en knallende afsluiter plaats. Houd de website in de gaten voor het programma.

Gezien: A Lazy Sunday Afternoon met mailman john, zondag 9 augustus 2009 @ Park Lepelenburg

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht