Popronde weer als vanouds: druk, zweterig, chaotisch en gezellig Popronde weer als vanouds: druk, zweterig, chaotisch en gezellig

Cafes in de Binnenstad tot de nok gevuld met mensen.... en een bandje

, Redactie 3VOOR12/Utrecht,

Popronde weer als vanouds: druk, zweterig, chaotisch en gezellig

Cafes in de Binnenstad tot de nok gevuld met mensen.... en een bandje

Redactie 3VOOR12/Utrecht, ,

Afgelopen vrijdag was het weer zover: de bandkaravaan van de Popronde deed Utrecht aan. Deze editie telde 30 acts op bijna 25 locaties in de hele stad. Omdat het onmogelijk is alles te bekijken en te beoordelen, helpt 3VOOR12/Utrecht u uiteraard graag een handje.

Cafes in de Binnenstad tot de nok gevuld met mensen.... en een bandje

Afgelopen vrijdag was het weer zover: de bandkaravaan van de Popronde deed Utrecht aan. Even zag het er naar uit dat het voor de laatste keer zou zijn, maar dankzij Muziek Centrum Nederland blijft de Popronde bestaan. In deze editie waren 30 acts zijn te zien en te horen op bijna 25 locaties in de hele stad. Wat biedt de Popronde? Een dwarsdoorsnede van talentvolle Nederlandse bands uit het hele land. Omdat het onmogelijk is alles te bekijken en te beoordelen, helpt 3VOOR12/Utrecht u uiteraard graag een handje. Uw verslaggevers ter plaatse waren: Reinier Asscheman, Casper Sikkema, Sebastiaan Janssen en Ingmar Griffioen. Fotografen van dienst: Martijn Zuidweg en Reinier Asscheman.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht