Onder Invloed: This Leo Sunrise Onder Invloed: This Leo Sunrise

Muzikanten spelen nummers van hun voorbeelden voor de videocamera

, Matthijs van der Ven,

Onder Invloed: This Leo Sunrise

Muzikanten spelen nummers van hun voorbeelden voor de videocamera

Matthijs van der Ven, ,

Opvallend of niet; vrijwel iedere muzikant moet worden uitgelegd dat 'invloed' niets met drugs of drank te maken heeft, maar met zijn of haar muzikale voorbeelden. Een openhartig kijkje in de muzikale opvoeding van de Utrechtse artiesten. Wat hebben Depeche Mode, The Gun Club en Bob Marley gemeen? Vanaf vandaag zijn ze alledrie gecoverd door This Leo Sunrise, voor Onder Invloed.

Wat hebben Depeche Mode, The Gun Club en Bob Marley gemeen? Vanaf vandaag zijn ze alledrie gecoverd door This Leo Sunrise, voor Onder Invloed. De roots-georienteerde band uit Utrecht bracht vele uurtjes door in het repetitiehok, discussierend over welke liedjes ze wilden spelen en hoe ze daar iets van zichzelf van konden maken. Met resultaat.

Als je op zoek bent naar intense, aangrijpende muziek, dan is This Leo Sunrise de aangewezen band. Nu blijkt dat dit niet alleen opgaat voor hun eigen liedjes, maar ook voor hun bewerkingen van‘ Mother of Earth’ van The Gun Club,‘ Never Let Me Down Again’ van Depeche Mode en‘ Burnin’ and Lootin’’ van Bob Marley. De karakteristieke stem van zanger Jacco van Elst wordt sfeervol begeleidt door zijn gitaar en de instrumenten en achtergrondzang van zijn drie bandgenoten. Wacht niet langer en raak ook Onder Invloed door te sessie met This Leo Sunrise te bekijken.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht