De stad van... StropStrikkers De stad van... StropStrikkers

Skafalau over tunnel achter Utrecht Centraal: 'Hier geniet ik gewoon'

, Anne Broekman

In de videoserie 'De stad van...' laten Utrechtse artiesten hun favoriete of minst favoriete plekken van de stad zien. StropStrikkers gaan zaterdag de strijd aan om de POPnl Award in de Melkweg. Maar voor het zover is, nemen ze 3VOOR12/Utrecht mee langs de 'spots' die hen nauw aan het hart gaan.

In de videoserie 'De stad van...' laten Utrechtse artiesten hun favoriete of minst favoriete plekken van de stad zien. StropStrikkers gaan zaterdag in de Melkweg de strijd aan om de POPnl Award. Maar voor het zover is, nemen ze 3VOOR12/Utrecht mee langs de 'spots' die hen nauw aan het hart gaan.

StropStrikkers mogen zich met recht hardcore Utrechters noemen. Hun nummers zijn doorspekt met referenties aan de Domstad. Plaatsen als Overvecht en Ondiep brengen bij de meesten onder ons niet de meest romantische gevoelens teweeg, maar als Jae'Mel en Skafalau hier zijn, beginnen hun ogen te stralen en gaan hun harten open. Vol weemoed denkt Jae'Mel terug aan de tijd dat hij in de tweekamerwoning in Overvecht met zijn He-Men poppetjes speelde en Skafalau raakt niet uitgesproken over de tijd dat hij voor het eerst zijn eigen stekkie in Ondiep had. Ondertussen 'droppen' ze ook nog wat 'exclusieve shit' speciaal voor 3VOOR12/Utrecht.

StropStrikkers zijn zaterdag 7 juni te zien in de Melkweg tijdens de SENA POPnl Award. Ze strijden tegen o.a. Skip Intro, T.IF.T. en theEaves om de meeste optredens. Wie het vaakst geboekt wordt, wint de award. Entree: 10 euro Aanvang: 19.30

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Utrecht